Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mihai Razvan Ungureanu a sabotat negocierile pentru Tezaurul Romaniei de la Moscova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mihai Razvan Ungureanu a sabotat negocierile pentru Tezaurul Romaniei de la Moscova

Mihai Razvan Ungureanu, recent uns consilier personal al noului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, pe perioada cat a fost ministru de Externe, a sabotat prin acte oficiale interne activitatea Comisiei pentru recuperarea Tezaurului Romaniei de la Moscova. in acelasi timp, a intreprins toate demersurile posibile pentru transmiterea ilegala a Tezaurului Mostenirii Gojdu catre Ungaria. Mai mult, Emil Boc, premierul fostului presedinte Traian Basescu, a scos complet problema Tezaurului romanesc confiscat de rusi din Programul sau de Guvernare, dupa alegerile parlamentare din 2008. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Razvan Ungureanu: Iohannis va avea vizite oficiale la inceput de an la Bruxelles, Chisinau, Berlin, Paris. O vizita in SUA, la momentul potrivit.

Mihai Razvan Ungureanu, prim-vicepresedintele PNL si consilier personal al sefului statului, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis va avea in primele luni ale acestui an vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, pregatindu-se un profil extern al presedintelui.

Mihai-Razvan Ungureanu: In ianuarie, presedintele Iohannis va face vizite la Bruxelles si in Republica Moldova

Mihai-Razvan Ungureanu, consilierul personal al lui Klaus Iohannis, a declarat luni ca seful statului va efectua in luna ianuarie vizite la Bruxelles si in Republica Moldova, urmand ca in februarie sa participe la Consiliul European.

Diaspora ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la Mihai Razvan Ungureanu (VIDEO)

Diaspora ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la Mihai Razvan Ungureanu. Mai multe asociatii si grupuri ale romanilor din strainatate i-au scris sefului statului, recomandandu-i sa renunte la.

Mihai Razvan Ungureanu, prietenul Ungariei si al Rusiei

Doua gesture majore au consacrat mandatul de ministru de Externe al lui Ungureanu: semnarea acordului romano-ungar prin care mostenirea Gojdu era cedata Ungariei si blocarea restituirii Tezaurului de la Moscova. O generozitate suspecta care ridica intrebarea legitima: ce cauta MRU la Cotroceni si la ce alte cedari de resurse, de bogatii si de drepturi ale Romaniei sa ne asteptam?.

Mihai Razvan Ungureanu: Presedintele Klaus Iohannis va avea deplasari la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, in primele luni ale anului

In primele luni ale acestui an, presedintele Klaus Iohannis va face vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, a anuntat, luni, prim-vicepresedintele PNL Mihai Ungureanu, consilier personal al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )