Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mihai Stoica, batut la inchisoare? Managerul Stelei ar fi intrat in conflict cu doi dinamovisti

Adevărul Adevărul,
Mihai Stoica, batut la inchisoare? Managerul Stelei ar fi intrat in conflict cu doi dinamovisti

La scurt timp dupa ce a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, ca urmare a implicarii in Dosarul Transferurilor, Mihai Stoica pare sa aiba probleme cu alti detinuti. continuă pe Adevărul

Amanare in Dosarul Transferurilor pentru Mihai Stoica.

UPDATE Instanta a amanat, joi, decizia in cazul lui Mihai Stoica, judecat in dosarul Transferurilor, pentru data de 4 aprilie, potrivit B1 TV. _ _ _ Magistratii Curtii de Apel judeca, vineri, contestatia in anulare a pedepsei de 3 ani si 6 luni primita de fostul manager al Stelei, potrivit B1 TV. Meme Stoica contesta faptul ca judecatorii nu au aplicat legea penala mai favorabila, asa ca cere anularea pedeapsei de trei ani si sase luni data in dosarul Transferurilor. Meme Stoica a facut .

Mihai Stoica va fi dus vineri la Curtea de Apel Bucuresti unde se judeca contestatia la decizia din dosarul Transferurilor

Mihai Stoica va fi scos vineri din inchisoare pentru a fi dus la Curtea de Apel Bucuresti unde magistratii vor lua in discutie contestatia in anulare formulata de acesta impotriva condamnarii primite in dosarul Transferurilor.

Contestatia in anulare a pedepsei lui Mihai Stoica, judecata de magistratii Curtii de Apel: Decizia, pe 4 aprilie

UPDATE: 10:15: Instanta a amanat o deicizie in calui lui Mihai Stoica, pana pe 4 aprilie. Zi cu emotii pentru Meme Stoica, unul dintre cei opt grei ai fotbalului condamnati in dosarul Transferurilor. Magistratii.

Curtea de Apel judeca azi contestatia in anulare depusa de avocatii lui Mihai Stoica

La Curtea de Apel se judeca astazi contestatia in anulare depusa de avocatii lui Mihai Stoica prin care se cere suspendarea executarii pedepsei. Potrivit cererii, in cazul lui Mihai Stoica infractiunile s-au.

Curtea de Apel Bucuresti va judeca pe 4 aprilie contestatia facuta de Mihai Stoica la decizia din dosarul Transferurilor

Mihai Stoica ar putea fi adus, pe 4 aprilie, la Curtea de Apel Bucuresti unde se va judeca contestatia in anulare formulata de acesta impotriva condamnarii primite in dosarul Transferurilor.

Contestatia in anulare a pedepsei lui Mihai Stoica, judecata de magistratii Curtii de Apel

Zi cu emotii pentru Meme Stoica, unul dintre cei opt grei ai fotbalului condamnati in dosarul Transferurilor. Magistratii Curtii de Apel judeca vineri contestatia in anulare a pedepsei de 3 ani si 6 luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )