Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mihai Traistariu isi face din nou implant de par

ADPM ADPM,
Mihai Traistariu isi face din nou implant de par

Mihai Traistariu nu este complet multumit de implantul de par pe care l-a efectuat in Turcia anul trecut. Artistul intentioneaza, se pare, sa revina la clinica din Istanbul pentru a-si acoperi o noua zona de chelie care ii provoaca multe frustrari. continuă pe ADPM

Nicusor Constantinescu, fotografiat din nou la New York, intr-un supermarket (FOTO)

Presedintele suspendat al CJ Constanta. Nicusor Constantinescu, a fost din nou fotografiat la New York, in timp ce isi facea cumparaturile intr-un centrul comercial din Queens. Un telespectator B1TV l-a.

Euro a scazut din nou sub pragul de 4,4 lei

Moneda europeana isi continua tendinta de scadere si se depreciaza, simtitor in prima sedinta valutara a saptamanii, cu 1,62 bani. Euro a ajuns astfel la valoarea de 4,3947 lei, dupa ce vineri era cotat la 4,4109 lei.

Victor Ponta merge din nou in China

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca saptamina viitoare va face o noua vizita in China, la invitatia premierului chinez, precum si vizite in Turcia, Republica Moldova si la ONU. Relatia cu China este una intens cultivata de Ponta, care a mai facut in 2013 o vizita la Beijing. Vizita precedenta, parte a unui tur mai larg in Asia, e pusa sub un mare semn de intrebare legat de componenta delegatiei care l-a insotit pe premier. Antena 3 a scris la acel moment ca singurul om de afaceri care a mers alaturi de Ponta a fost Alexandru Iacobescu, directorul RTV si mana dreapta a deputatului PSD Sebastian Ghita.

Maria Grapini macelareste din nou gramatica limbii romane pe Facebook (FOTO)

Europarlamentarul Maria Grapini continua seria greselilor gramaticale majore pe Facebook. Fostul ministru al IMM-urilor a publicat pe reteaua de socializare un nou mesaj in care abunda greselile de redactare si.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )