Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mihai Tudose, despre firma austriaca Schweighofer: Nu pleaca cainele de la macelarie, stati linistiti

B1 B1,
Mihai Tudose, despre firma austriaca Schweighofer: Nu pleaca cainele de la macelarie, stati linistiti

Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comertului si Turismului, a declarat joi la Bistrita ca nu crede in faptul ca firma austriaca va pleca din Romania daca va intra in vigoare noul Cod Silvic, scrie. continuă pe B1

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, despre bonusurile propuse la Transelectrica: Erau mult mai mari. Oricum am reusit sa tai 30%

Ministrul Economiei Mihai Tudose, a declarat, in cadrul emisiunii X-Press de la B1 TV, ca bonusurile pe care le au cei din conducerea Transelectrica au fost taiat cu 30%. Afirmatia ministrului vine in urma.

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, despre bonusurile propuse la Transelectrica: Erau mult mai mari. Oricum am reusit sa tai 30% (VIDEO)

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, a declarat, in cadrul emisiunii X-Press de la B1 TV, ca bonusurile pe care le au cei din conducerea Transelectrica au fost taiat cu 30%. Afirmatia ministrului vine in urma.

Ministrul Economiei: Nu pleaca cainele de la macelarie

Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, a declarat joi, la Bistrita, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu crede ca firma austriaca Schweighofer va pleca din Romania daca noul Cod.

Mihai Tudose, ministrul Economiei despre Schweighofer: Cainele nu pleaca de la macelarie. Dumnezeule, o sa ramana lemnul netaiat!

Holzindustrie Schweighofer nu va pleca din Romania chiar daca noul Cod Silvic va intra in vigoare in forma aprobata de catre Parlament, a declarat Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comertului si Turismului, el completand ca nu pleaca cainele de la macelarie si ca, daca austriecii isi vor inchide portile vor ramane padurile netaiate.

Cum raspunde Iohannis atacurilor lui Ponta cu privire la firma Holzindustrie Schweighofer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referitor la declaratiile lansate de premierul Victor Ponta, cum ca persoane din anturajul presedintelui ar fi facut lobby pentru firma austriaca Holzindustrie Schweighofer, ca a apelat la SRI pentru a verifica spusele premierului.

Mihai Tudose, ministrul Economiei, despre impozitarea bacsisului: Parerea mea este ca trebuie gasita o alta solutie. Nu acolo era evaziunea

In cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, a vorbit despre impozitarea bacsisului, despre care spune ca nu este o idee buna.

Seful Cancelariei Prezidentiale, despre sustinerea firmei Schweighofer: E clar o manipulare si interesele acestei manipulari sau cine sta in spatele ei se vede din ce in ce tot mai tare

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, spune ca este vorba despre o manipulare, facand referire la interpelarea pe care ar fi facut-o in urma cu sapte ani, in favoarea firmei Schweighofer, prin care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )