Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose: Guvernul va urmari consolidarea Parteneriatului strategic cu Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose: Guvernul va urmari consolidarea Parteneriatului strategic cu Statele Unite

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, in plenul Parlamentului, ca Guvernul pe care il conduce va urmari consolidarea parteneriatului strategic cu Statele Unite si dezvoltarea relatiilor cu partenerii din Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

Ce scrie presa straina despre noul guvern Mihai Tudose

Guvernul Tudose a atras joi dupa-amiaza atentia presei internationale, dupa ce a castigat fara nicio problema votul de incredere in Parlament, astfel ca New Europe a notat ca Mihai Tudose a.

Cine este Mihai Tudose, propunerea PSD de premier: Conferentiar universitar la Academia SRI, are doctorat suspect de plagiat facut tot la SRI, demolat de raportul de evaluare al lui Darius Valcov

Mihai Tudose 50 de ani), propus de PSD ca premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, fiind unul dintre ministrii demolati de raportul de evaluare al lui Darius Valcov, cu zero realizari. El a mai fost ministru al economiei si in guvernul Ponta. A intrat in atentia presei in 2015, cand a fost acuzat de plagiat a lucrarii tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii a SRI. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat. Tudose a fost suspectat in permanenta in interiorul partidului de legaturi cu SRI.

VIDEO. Parlamentul a aprobat noul guvern. Dragnea: Cabinetul Grindeanu se abatuse de la programul de guvernare. Tudose: Guvernul va fi mai eficient. A existat o frana, mie mi s-a cerut sa transform aceasta frana in acceleratie

Guvernul condus de Mihai Tudose a fost investit cu incredere din partea Parlamentului, prin votul primit in sedinta plenului reunit al Senatului si Camerei Deputatilor.

Ministru cu zero realizari, propus in fruntea noului Guvern. Semnele de intrebare din biografia lui Mihai Tudose: competenta, relatia cu serviciile secrete si acuzatiile de plagiat

Mihai Tudose, sprijinit de PSD pentru postul de premier, a fost ministrul Economiei in guvernul Grindeanu, avand zero realizari, potrivit raportului de evaluare al PSD. Pana si locotenentii lui Dragnea s-au abtinut la vot.

USR cere PSD si ALDE sa retraga propunerea lui Mihai Tudose pentru functia de premier si sa vina cu un nou candidat: Nominalizarea nu respecta criteriile enuntate de Klaus Iohannis

Partidul Uniunea Salvati Romania considera ca propunerea lui Mihai Tudose din partea coalitiei PSD ALDE pentru functia de Prim-ministru al Romaniei este inacceptabila, intrucat nu respecta criteriile enuntate de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, atat in ceea ce priveste conditia de integritate, dar si in privinta capacitatii de a conduce Guvernul.

Cum l-a demolat PSD, prin Darius Valcov, pe Mihai Tudose: Zero masuri indeplinite ca ministru al Economiei

Mihai Tudose, noua propunere a PSD pentru functia de premier, nu a dus la indeplinire, in calitate de ministru al economiei in guvernul Grindeanu, niciuna dintre masurile prevazute in programul de guvernare, conform evaluarii lui Darius Valcov. Activitatea modesta ca ministru al economiei nu a impiedicat PSD sa il propuna pentru functia de premier. Reamintim ca in urma acestei evaluari, PSD a hotarat sa retraga sprijinul politic guvernului Grindeanu, decizie urmata de o motiune de cenzura.

Premierul Mihai Tudose a ajuns la Guvern. Prima sedinta a noului cabinet va avea loc vineri, la pranz

Premierul Mihai Tudose a ajuns in jurul orei 20. 00 la sediul Executivului, fiind insotit de vicepremierul Marcel Ciolacu si de fostul secretar genaral al guvernului, Mihai Busuioc, relateaza News. ro. 00 Fostul premier Sorin Grindeanu a plecat de la Palatul Victoria.

Sinteza Zilei: Exclusiv. Lista secreta a noului Guvern, condus de Mihai Tudose. Ionut Misa la Ministerul Finantelor

O noua lista secreta a noului Guvern a fost prezentata in emisiunea Sinteza Zilei de catre Mihai Gadea. Sunt modificari de ultima ora si apar noi nume. Premier - Mihai Tudose Ministrul.

Dezvaluire-BOMBA despre premierul desemnat Mihai Tudose. Cutremur pe scena politica

Mihai Tudose a mintit in CV-ul sau. Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un articol publicat de Press One si care arata intr-un raspuns oficial primit de la Biroul de Presa al.

Mihai Tudose a mintit. Academia Nationala de Informatii contrazice CV-ul premierului desemnat

Mihai Tudose a mintit in CV-ul sau. Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un articol publicat de Press One si care arata intr-un raspuns oficial primit de la Biroul de Presa al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )