Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihail Neamtu a demisionat din functia de presedinte al Noii Republici:Sunt astazi sot si viitor tata

Adevărul Adevărul,
Mihail Neamtu a demisionat din functia de presedinte al Noii Republici:Sunt astazi sot si viitor tata

Mihail Neamtu a scris pe pagina sa de Facebook ca, incepand din data de 16 martie, nu va mai conduce Partidul Noua Republica. continuă pe Adevărul

Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV. Ponta a facut anuntul la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse printr-un comunicat de presa sa il demita pe ministrul Finantelor, impotriva caruia DNA a inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta, fapte petrecute in mandatul de primar al orasului Slatina.

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor.

Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

ACTUALIZARE 19:05 Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor. Premierul Victor Ponta a declarat, la un post de televiziune, ca ministrul de Finante i-a inaintat demisia astazi la pranz. --- * DNA: Darius Valcov se intalnea cu ceilalti suspecti in cimitir si primea comisionul in pungi de plastic * Documente si hard disk-uri distruse pentru impiedicarea controlului ANAF * Primarul din Slatina, Minel Prina, arestat la domiciliu pentru trafic de influenta.

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor dupa mesajul lui Iohannis. Ce lasa in urma sa

Darius Valcov, pe numele caruia s-a inceput urmarirea penala, a demisionat din functia de ministru al Finantelor, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca se astepta ca acesta sa-si prezinte demisia. Valcov s-a remarcat prin proiectul noului Cod Fiscal si al introducerii loteriei bonurilor fiscale.

Darius Valcov a demisionat din Guvern

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3. Astazi la pranz, domnul Valcov a fost.

Presedintele l-a eliberat pe Stan Mustata din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de eliberare din funtia de judecator al Curtii de Apel Bucuresti pentru Stan Mustata, care este suspendat din functie dupa ce a fost trimis in judecata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )