Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mihail Vlasov contesta, la iCCJ, decizia arestarii sale preventive: Fiica sa a fost citata la DNA

B1 B1,
Mihail Vlasov contesta, la iCCJ, decizia arestarii sale preventive: Fiica sa a fost citata la DNA

Mihail Vlasov vrea in libertate si contesta decizia arestarii preventive, miercuri, la iCCJ, decizia fiind data de Curtea de Apel Bucuresti in urma cu o saptamana. Fostul presedinte al Camerei de Comert si. continuă pe B1

iCCJ: Mihail Vlasov, presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrii, ramane in arest

Mihail Vlasov, presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrii, ramane in arest, au decis judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Acesta este acuzat de mita de un milion de euro, pentr.

Mihail Vlasov, interceptat de procurori cand cerea mita: Aveti banii? Merge baiatu' cu dumneavoastra!

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce cerea mita 200. 000 euro de la un om de afaceri, iar el este cel care l-a trimis pe soferul sau sa ia banii din masina denuntatorului, relateaza Agerpres. Potrivit probelor stranse de procurori, Mihail Vlasov a fost denuntat la DNA de omul de afaceri Petroczki Gheza Iosif, unul din jucatorii importanti in industria de tipar din Romania. Anchetatorii au ca proba o convorbire ambientala purtata intre Vlasov si Petroczki-vezi in text.

Stenograme in dosarul in care Mihail Vlasov este acuzat de trafic de influenta

Apar noi date din dosarul lui Mihail Vlasov. Potrivit interceptarilor procurorilor DNA, Vlasov il intreba pe omul de afaceri Iosif Gheza Petroczki daca are la el banii promisi. Judecatorii au considerat ca.

Seful Camerei de Comert, Mihail Vlasov, ramane in arest

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenta, ramane in arest, a decis definitiv, miercuri, instanta suprema, care a respins.

Mihail Vlasov, interceptat cand cerea mita, spunea ca la sorocul pronuntarii se va intampla ce trebuie

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, suspendat din functie, a fost interceptat cand cerea mita de la Gheza Iosif Petroczki, care l-a denuntat ca i-a cerut mita un milion de euro, presedintele CCIR spunand-i ca atunci cand vine sorocul pronuntarii in dosarul de arbitraj, ceea ce trebuie sa se intample, asta se va intampla.

Mihail Vlasov afla astazi daca va fi cercetat in continuare in arest

Presedintele suspendat al Camerei de Comert a Romaniei, Mihai Vlasov, afla miercuri daca va fi cercetat in continuare in arest dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti prin care a fost arestat preventiv.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )