Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mii de ultranationalisti au iesit pe strazile din Moscova pentru a cere demisia presedintelui Vladimir Putin

Antena3 Antena3,
Mii de ultranationalisti au iesit pe strazile din Moscova pentru a cere demisia presedintelui Vladimir Putin

Mii de ultranationalisti care au iesit duminica pe strazile Moscovei, ca in fiecare an cu ocazia Marsului rus, au cerut demisia presedintelui Vladimir Putin, pe care il acuza ca nu protejeaza poporul rus,. continuă pe Antena3

Monstrul cu 70 de etaje din Moscova. Rusii au investit un miliard de dolari in cea mai inalta cladire din Europa

Turnul Shard din Londra a pierdut titlul de cea mai inalta cladire din Europa. A fost detronat de un zgarie-nori din Moscova, care are cu 29 de metri mai mult. Uriasa cladire are 339 de metri inaltime si o.

Mii de ultranationalisti au cerut, la Moscova, demisia presedintelui Vladimir Putin.

Mii de ultranationalisti care au iesit duminica pe strazile Moscovei, ca in fiecare an cu ocazia Marsului rus, au cerut demisia presedintelui Vladimir Putin, pe care il acuza ca nu protejeaza poporul rus, denuntand, de asemenea, imigratia ilegala, transmite AFP, potrivit Mediafax. Unul dintre organizatorii marsului, Aleksandr Belov, a estimat la 20. 000 numarul participantilor la aceasta actiune. Dar, potrivit politiei, este vorba de circa 6. 000 de persoane. Numerosi demonstranti aveau fata .

Plutoniu confiscat dintr-un laborator de fabricare de droguri din Moscova

Politia antidrog rusa a confiscat, in cursul unei operatiuni impotriva unui laborator clandestin de fabricare de droguri, materiale radioactive, si anume plutoniu. Politistii au confiscat plutoniu din.

Nicaieri in lume nu s-a mai auzit asa ceva. Ce au ajuns sa faca femeile din Japonia pentru a sta cat mai MULT la munca

In unele tari oamenii sunt obligati de sefii lor sa isi ia concediu sau sa plece acasa si sa nu mai faca ore suplimentare. Iar din aceasta categorie face parte Japonia, unde mai multe persoane au murit din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )