Libnet.ro
UNICEF

01:05

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 20,1 milioane de lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 20,1 milioane de lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 20,1 milioane lei 4,2 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 20,1 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 20,1 milioane lei 4,2 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 9,12 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 43,36 milioane lei 9,12 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu mixt

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu mixt la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI, Bursele asiatice erau in teritoriu negativ

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu negativ la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

BVB Lichiditate de 35 milioane de lei, sub media anului

Prime Transaction: Peste 50% din rulaj a fost asigurat de tranzactiile cu actiunile Romgaz * Cresteri pe linie pentru indicii bursei noastre Toate cosurile de actiuni ale Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare in teritoriul pozitiv, intr-o zi in care valoarea tranzactiilor inregistrate in Piata Principala a bursei noastre s-a ridicat la 35,38 milioane de lei, sub valoarea medie inregistrata in acest an, de 40,59 milioa-ne de lei. Brokerii de la Prime Transaction au notat, in raportul zilnic al societatii: Toti indicii au inchis pe verde.

TAROM, pierderi cumulate de 550 de milioane de lei in ultimii cinci ani. Cea mai veche companie aeriana a Romaniei este subiectul unui scandal politic de mare amploare

TAROM inregistreaza pierderi cumulate de aproape 550 de milioane de lei in ultimii cinci ani, constata analistul financiar Iancu Guda, care a precizat ca aceste pierderi accelereaza aproape de 15% din cifra de.

FOTO Cum arata statuia dedicata lui IC Bratianu, amplasata in rondul din Piata Universitatii si pentru care Primaria Capitalei a platit 16,6 milioane lei

Primaria Capitalei a finalizat statuia dedicata lui I. Bratianu, monumentul fiind amplasat de cateva zile in rondul din Piata Universitatii. Statuia a fost promisa de primarul Gabriela Firea pentru Centenar, dar este gata abia acum. Monumentul costa circa 16,6 milioane lei si este o reproducere dupa monumentul public omagial construit in anii 1902-1903 de Ernest-Henri Dubois si Petre Antonescu. Firma care a facut reproducerea este Exorno Studio. Inaugurarea, programata joia trecuta, nu a mai avut loc, urmasa familiei Bratianu venind degeaba de la Paris. intr-o postare facuta pe Facebook, primarul Gabriela Firea acuza PNL ca-si aroga pe nedrept merite pentru monument.

MFP a imprumutat, ieri, 350 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 350 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de certificate cu discont si una de obligatiuni de stat tip benchmark, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )