Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mike Pompeo promoveaza n Arabia Saudita si Israel linia dura a SUA mpotriva Iranului

Hotnews Hotnews,
 Mike Pompeo promoveaza n Arabia Saudita si Israel linia dura a SUA mpotriva Iranului

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, s-a intalnit duminica cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, informeazaAgerpres, care citeaza AFP. La sfarsitul intrevederii, noul sef al diplomatiei SUA a afirmat ca Iranul are in continuare ambitia de a domina Orientul Mijlociu. continuă pe Hotnews

FOTO Casa Alba a publicat primele imagini de la ntlnirea dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un, n ziua n care Pompeo a fost confirmat ca sef al diplomatiei americane

Casa Alba a publicat, joi, primele imagini de la intalnirea dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un, in ziua in care Pompeo a fost confirmat in functia de sef al diplomatiei americane. Mike Pompeo, anterior director al CIA, s-a intalnit cu liderul nord-coreean la inceputul lunii aprilie.

Noul sef al diplomatiei americane Mike Pompeo, in primul turneu in Orientul Mijlociu

Noul secretar de Stat american Mike Pompeo incepe sambata primul mare turneu in Orientul Mijlociu, la aliati-cheie ai Statelor Unite, dupa ce s-a intalnit cu membrii NATO la Bruxelles, relateaza AFP.

Mike Pompeo, prima vizita in Orientul Mijlociu

Mike Pompeo, noul secretar de stat american, incepe astazi, primul mare turneu in Orientul Mijlociu, la aliati-cheie ai Statelor Unite, dupa ce s-a intalnit cu membrii NATO la Bruxelles, relateaza AFP.

Abia investit la sefia diplomatiei SUA, Mike Pompeo a plecat in primul sau turneu international

Abia investit la sefia diplomatiei americane, Mike Pompeo a plecat in primul sau turneu international. Prima escala este orasul Bruxelles, cu ocazia unei reuniuni NATO.

FOTO in era destinderii intercoreene: Casa Alba arata fotografii de la intalnirea secreta dintre Mike Pompeo si Kim Jong-un

In contextul summitului istoric intercoreean si confirmarii lui Mike Pompeo la postul de secretar de Stat, Casa Alba a difuzat pe contul sau de Twitter fotografii de la intalnirea secreta avuta de noul sef al diplomatiei americane cu liderul comunist de la Phenian.

Mike Pompeo, confirmat in functie de Senat, devine noul sef al diplomatiei americane

Mike Pompeo, actualul director al CIA, a fost confirmat joi de Senatul american in postul de secretar de Stat, la timp sa preia doua dosare fierbinti - viitorul acordului in dosarul nuclear iranin si Coreea de Nord, cu al carei lider s-a intalnit de curand, relateaza AFP.

SOCANT: 48 de condamnati au fost DECAPITATI cu sabia in ARABIA SAUDITA! Imagini socante (FOTO)

Arabia Saudita a executat 48 de persoane in ultimele patru luni, jumatate dintre ele fiind condamnate pentru infractiuni fara violenta, legate de droguri. Guvernul afirma ca pedeapsa cu moartea.

Arabia Saudita a decapitat 48 de condamnati n 4 luni

Arabia Saudita a executat 48 de persoane in ultimele patru luni, jumatate dintre ele fiind condamnate pentru infractiuni fara violenta, legate de droguri, potrivit Human Rights Watch, scrie Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )