Libnet.ro
UNICEF

12:30

Miliardarii planetei vorbesc despre iesirea Greciei din zona euro

Antena3 Antena3,
Miliardarii planetei vorbesc despre iesirea Greciei din zona euro

Europa abandoneaza Ucraina, ocupata fiind sa salveze Grecia, potrivit investitorului George Soros, care considera ca politica UE este fundamental gresita, altfel nu ar fi fost posibil ca liderul rus Vladimir. continuă pe Antena3

Preturile de consum din zona euro au scazut in martie pentru a patra luna

Preturile de consum din zona euro au coborat cu 0,1% in martie fata de aceeasi luna din 2014, marcand a patra luna consecutiva de valori negative, insa ritmul de scadere a fost cel mai lent din aceasta perioada, potrivit datelor Eurostat.

Preturile de consum din zona euro au scazut din nou

Preturile de consum din zona euro au coborat cu 0,1% in martie fata de aceeasi luna din 2014. Aceasta este a patra luna consecutiva de valori negative, insa ritmul de scadere a fost cel mai lent din aceasta.

Preturile de consum din zona euro au scazut in luna martie

Preturile de consum din zona euro au coborat cu 0,1% in martie fata de aceeasi luna din 2014, insa ritmul de scadere a fost cel mai lent din aceasta perioada, arata datele Eurostat, conform Mediafax.

EY: 2015, an de cotitura pentru creditarea din zona euro

Slaba redresare economica din zona euro din 2014 a dus la al treilea an consecutiv de scadere a creditarii companiilor, la stagnarea creditului de consum si la continuarea unor rate ale dobanzilor relativ mici, dar 2015 pare sa fie un moment de cotitura, estimeaza EY, in raportul Eurozone Outlook for Financial Services EOFS).

Documentar fara prejudecati despre istoria evreilor din Romania

Cinefilii clujeni vor avea ocazia sa urmareasca unul dintre cele mai interesante documentare despre istoria evreilor din Romania. Filmul este semnat de regizorul Oana Giurgiu si priveste rolul evreilor in istoria Romaniei fara complexe si fara prejudecati. Decupajul filmului este unul dadaist, ca un omagiu adus marilor promotori ai acestui curent literar si artistic, Tristan Tzara si Marcel Iancu.

Presedintele Iohannis, despre controalele fiscale din ultimele zile: Intrebati la ANAF daca ei cred ca o tara fara firme poate sa functioneze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, intrebat despre seria recenta de controale facute de ANAF care a dus la inchiderea a numeroase magazine, in unele cazuri pentru sume reduse, ca este bine sa cautam proceduri care incurajeaza investitorii sa isi duca afacerea mai departe si nu sa gasim metode prin care sa inchidem firme insa i-a sfatuit pe jurnalisti sa intrebe direct la ANAF daca ei cred ca o tara fara firme poate sa functioneze.

Fostul sef ANAF, Sebastian Bodu, despre actiunile fiscului din ultimele zile: Directia Generala Antifrauda Fiscala este o monstruozitate, un fel de Garda Financiara mai mare, mai agresiva si mai abuziva

Fostul sef ANAF, Sebastian Bodu, critica dur, pe pagina personala de facebook, actiunile fiscului din ultimele zile Directia Generala Antifrauda Fiscala este o monstruozitate. Este un fel de Garda Financiara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )