Libnet.ro
UNICEF

21:00

Minele mortii: cele mai mari dezastre petrecute in istoria recenta a Hunedoarei

Adevărul Adevărul,
Minele mortii: cele mai mari dezastre petrecute in istoria recenta a Hunedoarei

Cel mai grav accident petrecut intr-o mina a avut loc in urma cu noua decenii, la Lupeni: in urma unei explozii cauzate de acumularea de gaz metan in galeriile minei au murit peste 80 de ortaci. in localitatea miniera Certej 25 de kilometri de municipiul Deva), in 1971, o alunecare de teren care a pravalit halda de steril a exploatarii miniere peste un cartier de blocuri a provocat moartea a 89 de oameni. continuă pe Adevărul

Alunecarea de teren de la Seciurile, una dintre cele mai mari calamitati din istoria Gorjului

Alunecarea de teren din satul Seciurile, comuna Rosia de Amaradia, care a avut loc in primavara anului 2006, este considerata una dintre cele mai mari calamitati din istoria judetului Gorj.

FOTO Unul dintre cele mai mari stranduri din Europa a fost dotat cu tobogane inalte de opt metri

Noile tobogane de la unul dintre cele mai mari stranduri din Europa au devenit functionale incepand de astazi. Este vorba despre o noua investitie prin care se doreste atragerea celor din zona de Vest si din Ungaria la Strandul Neptun din Arad.

Una din cele mai mari banci din Grecia a evitat nationalizarea in ultimul moment

National Bank of Greece NBG) a acoperit peste 10% din necesarul de capital suplimentar, printr-o emisiune de drepturi incheiata recent, si nu va mai avea nevoie sa emita obligatiuni convertibile, a anuntat.

VIDEO Cele mai importante momente gay din istoria muzicii moderne

Egalitatea pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali si transsexuali comunitatea LGBT) este unul dintre cele mai fierbinti subiecte in contextul politic actual. insa lumea muzicala a jucat dintotdeauna un rol important in sustinerea acestei cauze. Billboard rememoreaza momente muzicale decisive in intelegerea, tolerarea si acceptarea membrilor acestei comunitati.

Unul dintre cele mai mari site-uri de torrente din lume, iNCHIS de autoritati.

Cel de-a doilea site de torrente ca marime din lume s-a ales cu domeniul de internet blocat, in urma unei plangeri venite din partea industriei muzicale, potrivit Realitatea. net. Avand milioane de vizitatori in fiecare luna, KickassTorrents KAT) este cel de-al doilea site de torrente ca marime din lume, fiind depasit doar de faimosul The Pirate Bay, scrie Torrent Freak. Domeniul site-ului Kickass Torrents a fost confiscat, joi, de autoritatile din Filipine, in urma unor acuzatii legate de .

TOPUL agentiilor de turism din Romania care vand cele mai multe pachete.

Happy Tour si Eximtur raman cele mai mari agentii de turism din Romania dupa cifra de afaceri, urmate de Christian Tour, al carui actionar, Cristian Pandel, devine, la 37 de ani, romanul care detine cel mai mare grup de agentii de turism, cu afaceri cumulate de 180 milioane lei, informeaza Mediafax. Christian Tour intra in primele trei agentii de turism dupa ce a inregistrat la Ministerul Finantelor cifra de afaceri de 155,8 milioane de euro, obtinuta anul trecut. In ultimii ani, firma .

SIVECO, in topul european al celor mai mari furnizori de elearning

Romania este in clasamentul european al furnizorilor de eLearning, EdTech 20. Topul reuneste cele mai inovatoare si dinamice companii de e-learning la nivel european. SIVECO este singura firma din Europa Centrala.

The Sun: Romania, pe primul loc in lume in acest clasament. Avem cele mai sexy femei soldat

Nu dispunem de forta celor mai mari puteri militare din lume, dar avem un capitol cu care ne putem mandri. Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit unui sondaj realizat de The Sun si publicat de.

TOP: cele mai bune tari pentru viitoarele mame

Marea Britanie, China sau Finlanda se numara printre tarile care acorda cele mai multe avantaje viitoarelor mame, arata un clasament realizat de Marketwatch .

Numarul si pozitionarea alunitelor determina frumusetea? Cele mai sexy celebritati au semne distinctive la nivelul fetei!

Chiar si cele mai indragite staruri hollywoodiene au semne din nastere precum alunite ori pistrui. In vreme ce unele dintre vedete se mandresc cu semnele lor distinctive, altele au optat pentru indepartarea acestora, uneori cu riscul de a regreta mai tarziu decizia luata. Continue reading .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )