Libnet.ro
UNICEF

17:30

Minister: DNA Ploiesti face cercetari la APIA, privind sistemul prin care se impart banii europeni

Hotnews Hotnews,
 Minister: DNA Ploiesti face cercetari la APIA, privind sistemul prin care se impart banii europeni

Directia Nationala Anticoruptie DNA) efectueaza cercetari privind platile directe pentru fermieri si achizitionarea serviciilor de actualizare a softului prin care se fac aceste plati, a informat, marti, Directia Generala Control, Antifrauda si Inspectii DGCAI) a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), la solicitarea HotNews. continuă pe Hotnews

Emanoil Bocean, seful politiei Sector 1 din Capitala, vizat intr-un dosar de luare de mita de catre DNA Ploiesti (VIDEO)

Procurorii DNA Ploiesti au descins la biroul sefului Politiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean, intr-un dosar in care exista suspiciuni de luare de mita. Dupa ce se vor finaliza perchezitiile, Emanoil Bo.

Emanoil Bocean, seful politiei Sector 1 din Capitala, vizat intr-un dosar de luare de mita de catre DNA Ploiesti

Perchezitii ale Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti la biroul si locuinta lui Emanoil Bocean, seful politiei Sectorului 1 din Capitala, arata B1 TV. Bocean, zis Luki, fostul cosilier al fostului.

Am convenit in CSAT elaborarea unui plan de actiune privind sistemul sanitar

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a fost aprobat un plan de actiuni privind situatia din sanatate, urmand ca, pana la sfarsitul lunii iunie, Executivul sa elaboreze norme privind procedurile, masurile de control si laboratoarele medicale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )