Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministerul Afacerilor Interne prezinta bilantul pe 2014. Presedintele si premierul participa la eveniment

Adevărul Adevărul,
Ministerul Afacerilor Interne prezinta bilantul pe 2014. Presedintele si premierul participa la eveniment

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa, luni, la prezentarea activitatii din 2014 a Ministerului Afacerilor Interne. Sedinta de evaluare a activitatii desfasurate de Ministerul Afacerilor Interne in 2014 a inceput la ora 11. 00 si se desfasoara in sistem videoconferinta, cu reprezentantii tuturor structurilor teritoriale ale MAI si ai institutiilor prefectului. continuă pe Adevărul

Ministerul Afacerilor Interne vrea sa cumpere soft-uri antivirus de peste 10 milioane de euro

Ministerul Afacerilor Interne vrea sa achizitioneze programe antivirus in valoare de peste 53 de milioane de lei pentru protejarea retelei sale IT, informeaza Mediafax.

Iohannis si Ponta, la bilantul MAI pe 2014

Ministrul Afacerilor Interne prezinta, luni, la ora 11. 00, raportul privind activitatea institutiei pe anul 2014.

VIDEO Ioan Rus la bilantul MAI: Nu trebuie sa aratam cu degetul catre doamna Codruta sau sa o uram, isi face treaba. A mai fost unul in istorie - Vlad Tepes. Boierii s-au mutat toti la turci si efectele s-au vazut

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, luni, la bilantul Ministerul Afacerilor Interne, ca Nu sunt de acord ca relatiile dintre politisti si politicieni este o vulnerabilitate, decat daca plecam de la premisa ca toti sunt corupti. Lupta trebuie sa o ducem toti. Batalia pentru corectitudine si progres ne apartine tuturor. Nu trebuie sa aratam cu degetul catre doamna Codruta sau sa o uram. Ea isi face treaba. Trebuie sa ne facem cu totii treaba. A mai fost unul in istorie - Vlad Tepes. Boierii s-au mutat toti la turci si efectele s-au vazut, potrivit B1 Tv.

Ministerul de Interne cumpara masini de 20 de milioane de euro

In bugetul Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2015, 20,5 milioane de euro sunt alocati pentru achizitia de autoturisme noi, a anuntat astazi ministrul Gabriel Oprea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )