Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministerul Agriculturii pregateste o lista neagra cu fermierii si institutiile care nu vor mai primi subventii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Agriculturii pregateste o lista neagra cu fermierii si institutiile care nu vor mai primi subventii

Ministerul Agriculturii va pregati in acest an o lista neagra, care va include fermierii inactivi si institutiile care detin terenuri si care primeau subventii, astfel incat acestia sa nu mai beneficieze de platile pe suprafata, a declarat,. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Agriculturii va sprijini fermierii care au activitati de productie.

Fermierii care au si activitati de productie vor primi punctaj suplimentar atunci cand se analizeaza proiectele pentru obtinerea de finantare, in incercarea statului de a stimula exportul de produse alimentare procesate, a declarat miercuri intr-o conferinta ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, citat de Mediafax. Avem datoria sa introducem in circuitul de procesare toate aceste produse si sa exportam din ce in ce mai mult valoare adaugata. Din acest punct de vedere, toate fondurile, .

Ministerul Agriculturii finanteaza cu 20 de mil. euro investitiile in retele telecom din zona rurala

Intreprinderile mici si mijlocii care activeaza in domeniul comunicatiilor pot depune la Ministerul Agriculturi, pana la 11 aprilie, cereri de finantare pentru dezvoltarea infrastructurii in banda larga broadband) in zonele rurale neacoperite de.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )