Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Dezvoltarii a lansat un program prin care IMM-urile pot obtine finantari de pana la 200.000 de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Dezvoltarii a lansat un program prin care IMM-urile pot obtine finantari de pana la 200.000 de euro

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) a lansat un program pentru IMM-uri prin care microintreprinderile cu vechime de cel putin un an pot obtine finantare de pana la 200. 000 de euro, a declarat Vasile Dincu, seful MDRAP. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis a promulgat doua legi prin care 5% din taxele din jocurile de noroc ajung la Cultura

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri o lege prin care 3% din sumele colectate din domeniul jocurilor de noroc vor ajunge anual la Ministerul Culturii pentru restaurarea monumentelor istorice si o lege prin care 2% din taxe ajung la Fondul cinematografic, scrie Mediafax.

MJ spune ca adoptarea Ordonantei 18 prin care s-au facut modificari la CP si CCP, s-a facut dupa consultari cu CSM

Adoptarea OUG 18/2016, prin care s-au facut modificari la Codul penal si Codul de procedura penala, a venit dupa o ampla consultare cu reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii, in 2015, in cadrul sistemului judiciar, punctand ca intarzierea adoptarii textelor prin procedura parlamentara a contribuit la prelungirea instabilitatii legislative .

5 lucruri subtile facute de seful tau prin care ar trebui sa intelegi ca nu te place

Cu totii ne dorim sa ne intelegem bine cu colegii de munca si sa fim niste persoane placute, mai ales cu cei din conducere. Acestia sunt cei care iau decizii in legatura cu avansarea noastra, ne majoreaza salariul si ne analizeaza performantele. Asa ca.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )