Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministerul Dezvoltarii planuisete sa construiasca un stadion de 12 milioane de euro in Teleorman

România Liberă România Liberă,
Ministerul Dezvoltarii planuisete sa construiasca un stadion de 12 milioane de euro in Teleorman

Ministerul Dezvoltarii, condus de Sevil Shhaideh, a publicat in dezbatere publica doua Hotarari de Guvern care prevad aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru un stadion la Alexandria, judetul Teleorman. continuă pe România Liberă

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, face stadion de 12 milioane euro in judetul lui Dragnea

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, vrea sa construiasca un stadion de peste 12 milioane de euro in judetul Teleorman, fieful politic al lui Liviu Dragnea. Conform proiectului de hotarare de.

Ministerul Dezvoltarii mai face un pas pentru a aloca 12 milioane de euro pentru stadionul din Alexandria

Ministerul Dezvoltarii Regionale a pus in dezbatere publica proiectul de Hotarare de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion din Alexandria, Judetul Teleorman, de unde e originar Liviu Dragnea. Stadionul va avea circa 5. 500 de locuri si pista de atletism, va costa 55,7 milioane lei 12 milioane de euro) si va fi realizat prin Compania Nationala de Investitii, cu bani de la bugetul de stat. Orasul are circa 46. 000 de locuitori, este unul dintre cele mai sarace din tara, cu lipsuri importante in ceea ce priveste infrastructura de baza, iar echipa FCM Alexandria joaca in Liga 3.

Impact a emis obligatiuni la purtator de 12 milioane de euro

Impact Developer and Contractor IMP) a anuntat, ieri, ca a emis obligatiuni la purtator de 12 milioane de euro, care au fost subscrise de doua fonduri de investitii administrate de Credit Value Investments Sp. z o. o.

Cum imparte Dragnea banii din taxele si impozitele noastre. 12 milioane de euro pentru o echipa cu 1000 de spectatori

Ministerul Dezvoltarii Regionale vrea sa investeasca 55 de milioane de lei in modernizarea Stadionului Minicipal din Alexandria, din judetul Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea. Ministerul justifica investitia din Alexandria prin faptul ca stadionul local nu indeplineste criteriile pentru Liga 1 si competitiile europene. insa, FCM Alexandria evolueaza in liga a treia.

Ministerul Dezvoltarii a pus in dezbatere proiectul de lege privind Codul administrativ: Intreaga legislatie privind administratia publica va fi restransa intr-un cadru legal unitar

Ministerul Dezvoltarii a supus consultarii interministeriale un proiect de lege privind Codul administrativ. In ultimul sfert de secol, administratia publica din Romania a fost martorul unei mase din ce in ce mai mare de acte normative in vigoare in domeniul administratiei publice. Inflatia de acte normative emise si desele modificari ale reglementarilor care au fost necesare in procesul de aplicare a acestora au generat paralelisme, suprapuneri si, implicit, in practica, dificultati in aplicare, se arata in nota de fundamentare a proiectului de lege.

Hotelurile Cocor si Pajura din Venus s-au transformat in Mera Resort

Sudul litoralului incepe sa isi schimbe hainele datorita investitorilor care au inceput lucrarile de remodernizare sau constructia unor noi hoteluri. Hotelurile Cocor si Pajura din Venus s-au transformat in Mera Resort, dupa o investitie de 12 milioane de euro, in 2015. Initial, a fost deschis un singur corp si restaurantul.

Adrian Izvoranu, despre viitorul stadion de 12 milioane de eruo din Alexandria: Este o sursa importanta de dezvoltare a unei comunitati

Presedintele Confederatiei Patronale din RomaniaAdrian Izvoranu a vorbit in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, depre ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, care vrea sa.

Lichiditate de numai 2,65 milioane euro

Saptamana a debutat cu aprecieri pentru majoritatea indicilor, cu exceptia celui al societatilor de investitii financiare, care s-a depreciat cu 0,11%, in contextul in care s-a inregistrat un volum de tranzactionare modest, de 12,09 milioane lei 2,65 milioane euro), de trei ori mai scazut decat cel de vineri, de aproape 36 milioane de lei.

ANAT: Turistii au cumparat sejururi de 3,8 milioane euro cu voucherele de vacanta, in primele patru luni

Turistii romani au cumparat sejururi cu vouchere de vacanta in valoare de 3,8 milioane de euro, in primele patru luni ale anului, reprezentand mai mult de o treime din suma inregistrata tot anul trecut, de 10 milioane de euro, informeaza Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT), care considera ca suma e departe de potentialul pietei, din cauza faptului ca voucherele se acorda frecvent numai in sistemul privat.

Diaspora Start Up: 76 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere in tara

Antreprenorii romani care locuiesc in strainatate sau care s-au intors recent in tara vor fi stimulati sa deschida o afacere in Romania prin programul Diaspora Start Up, care le pune la dispozitie 76 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )