Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Finantelor a imprumutat un miliard de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a imprumutat un miliard de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, luni, un miliard de lei de la banci, printr-o emisiune de certificate de trezorerie pe un an, la un randament mediu anual de 0,68%. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a programat imprumuturi de 3,45 miliarde de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat imprumuturi de 3,455 miliarde de lei de la bancile comerciale in luna iulie 2016, din care 3,2 miliarde de lei prin sapte licitatii de certificate de trezorerie si obligatiuni de stat si 255 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

Cine este Maria-Elena Georgescu, noul secretar de stat de la Ministerul Finantelor pentru afaceri europene

Noul secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP), Maria-Elena Georgescu, care se va ocupa de afaceri europene, a condus in ultimii aproape sase ani Directia generala pregatire ECOFIN si asistenta comunitara, coordonata de secretarul de stat Attila Gyorgy.

FP reia pregatirile pentru oferta publica de cumparare de actiuni, dupa ce a obtinut o linie de finantare de 1 miliard lei de la BRD

Fondul Proprietatea FP) a luat decizia de a relua procesului pentru derularea ofertei publice de cumparare de actiuni proprii in cadrul celui de-al saselea program de rascumparare de titluri, proces suspendat la sfarsitul lunii ianuarie, din cauza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )