Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministerul Finantelor vinde din nou bonduri pe pietele externe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor vinde din nou bonduri pe pietele externe

Ministerul Finantelor vinde obligatiuni in euro pe 12 ani, randamentul indicativ fiind in zona de 235 puncte de baza peste rata de referinta mid-swap, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor Publice si TVR asteapta un raspuns de la EBU privind esalonarea datoriilor televiziunii publice

Ministerul Finantelor Publice asteapta o decizie de la European Bradcasting Union EBU), in ceea ce priveste mentinerea Televiziunii Romane in uniune, dupa ce a trimis acesteia o propunere de reesalonare a datoriilor pe care televiziunea publica le are, care ar fi urmat sa fie discutata, joi, in cadrul board-ului EBU, anunta News. ro.

Ministerul Finantelor a imprumutat 45 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 45 de milioane de lei, suplimentar la licitatia de luni, cand a atras 300 de milioane de lei de la banci printr-o emisiune de obligatiuni pe un an si doua luni, la un randament mediu de 0,75% pe an.

Ministerul Finantelor a imprumutat 300 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 300 de milioane de lei de la banci printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea reziduala la un an si doua luni, la un randament mediu de 0,75% pe an.

Ministerul Aviatiei Civile din Egipt confirma gasirea unor ramasite ale pasagerilor avionului prabusit

ACTUALIZARE 19:30 Ministerul Aviatiei Civile din Egipt a confirmat astazi ca marina militara a gasit ramasite umane considerate a apartine pasagerilor avionului companiei EgyptAir prabusit ieri in Marea Mediterana, informeaza Reuters. *ACTUALIZARE 13:24 Armata egipteana a descoperit resturi din avionul EgyptAir prabusit la 290 km nord de Alexandria .

Steaua se muta din nou. Gigi Becali anunta ca totul este pregatit

Steaua se muta din nou, urmand a avea propria baza de pregatire la marginea Bucurestiului. Gigi Becali a anuntat finalizarea constructiei unui complex cu mai multe terenuri de antrenament in Berceni, in apropierea.

Adriana Bahmuteanu, din nou pe masa de operatie

Adriana Bahmuteanu a ajuns din nou pe masa de operatie. Vedeta s-a lasat pe mana medicilor pentru revizia anuala.

Euro sare din nou de pragul de 4,5 lei, iar dolarul trece de 4 lei (VIDEO)

Moneda euro a sarit din nou de pragul de 4,5 lei, la doar aproximativ doua saptamani distanta, arata B1 TV. in acelasi context, nici dolarul nu se lasa mai prejos, trecand de 4.

Mircea Badea a mers din nou la ANAF. Ce suma a avut de platit

Mircea Badea a mers astazi din nou la ANAF ca sa lamureasca problema restantei cu care aparea in lista facuta publica de institutie. Asa cum a precizat inca de ieri, realizatorul.

Alina Borcea, din nou insarcinata? Cum a fost posibil

Showbizul autohton este din nou pus pe jar cu o informatie bomba. Despre Alina, actuala sotie a lui Cristi Borcea, se zvoneste ca ar astepta cel de-al treilea copil cu fostul actionar de la.

Alina Borcea, din nou insarcinata? Cum a fost posibil

Showbizul autohton este din nou pus pe jar cu o informatie bomba. Despre Alina, actuala sotie a lui Cristi Borcea, se zvoneste ca ar astepta cel de-al treilea copil cu fostul actionar de la Dinamo.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )