Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministerul de Interne despre cazul Bogdan Gigina: in timpul anchetei nu putem face declaratii

Adevărul Adevărul,
Ministerul de Interne despre cazul Bogdan Gigina: in timpul anchetei nu putem face declaratii

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a emis, duminica, un comunicat de presa cu privire la cazul politistului Bogdan Cosmin Gigina, mort in timp ce facea parte din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, precizand ca pe timpul anchetei MAI si reprezentantii sai, inclusiv ministrul afacerilor interne, nu pot face declaratii publice sau prezenta detalii pe acest subiect. continuă pe Adevărul

Omerta MAI. Politia invoca reguli ignorate in cazuri similare ca sa nu dea explicatii despre moartea politistului Gigina

Ministerul de Interne se ascunde in spatele anchetei procurorilor pentru a explica tacerea ministrului Gabriel Oprea in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea coloana oficiala a demnitarului. Oficialii MAI invoca o lege pe care nu s-au sinchisit sa o respecte in nenumarate alte cazuri, cum ar fi cel la politistului Gheorghe Ionescu, spulberat cu masina de un sofer turc.

Protest in Piata Universitatii fata de cei considerati responsabili pentru moartea politistului Bogdan Gigina: Oprea, demisia!

Moartea tanarului politist motociclist Bogdan Gigina, aflat in coloana oficiala a ministrului Afacerilor Interne Gabriel Oprea, scoate oamenii in strada. NU abuzului de putere! Oprea, demisia! este titlul evenimentului de pe Facebook, prin care bucurestenii si nu numai sunt invitati duminica, de la ora 14. 00, in Piata Universitatii, pentru a cere demisia ministrului.

Politia Capitalei: Politistul Bogdan Gigina era in coloana oficiala a ministrului Oprea

Politia Capitalei Capitalei confirma ca subinspectorul Bogdan Gigina asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului de Interne Gabriel Oprea, iar dupa producerea accidentului coloana oficiala a fost oprita si s-au dispus masuri pentru acordarea.

Cazul politistului Gigina. Procurorii verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Procurorii bucuresteni verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea din care facea parte politistul Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa. Asta potrivit unui comunicat de presa emis duminica de Parchetul Capitalei care mai precizeaza ca in cele cinci zile scurse de la accident nu a primit toate documntele cerute.

Peste 100 de motociclisti protesteaza la CLUJ in memoria politistului Bogdan Gigina

Peste 100 de motociclisti din mai multe judete ale Transilvaniei participa, duminica, in municipiul Cluj-Napoca, la un mars in memoria politistului Bogdan Gigina.

Peste 500 de motociclisti, mars al tacerii, dupa moartea politistului Bogdan Gigina

Peste 500 de motociclisti se indreapta spre bulevardul Stirbei Voda, intr-un mars al tacerii, pentru a-i aduce un ultim omagiu polististului Bogdan Gigina, care a murit marti seara, in timp ce conducea coloana oficiala a ministrulu .

Motociclistii din Transilvania se solidarizeaza in memoria lui Bogdan Gigina. Mars comemorativ la Cluj

Motociclisti din Transilvania vor participa duminica, incepand cu ora 16. 00, la un mars comemorativ pentru Bogdan Gigina, politistul care a decedat intr-un accident survenit in timp ce insotea coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea. Punctul de intalnire este Sala Sporturilor Horia Demian.

Politistul Bogdan Gigina, omagiat de biciclisti pe strada Stirbei Voda

Aproximativ 100 de biciclisti au participat, sambata, la o actiune de comemorare pentru agentul Brigazii Rutiere, Bogdan Gigina, care a murit, marti, intr-un accident, pe strada Stirbei Voda, in timp ce insotea pe motocicleta coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea.

Politistul Bogdan Gigina a fost inmormantat. Peste 600 de persoane au participat la ceremonia funerara

In jur de 600 de persoane participa, vineri, la funeraliile politistului Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa in timp ce insotea coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea. La ceremonia religioasa au fost prezenti, alaturi de familie si colegi, seful IGPR Petre Toba, directorul general al Politiei Capitalei, Mihai Voicu, seful Brigazii Rutiere a Capitalei, Cristian Crai si subsecretarul de stat in MAI Florea Oprea, transmite Mediafax.

Macovei cere demisia lui Oprea, in lipsa unor explicatii privind moartea politistului Bogdan Gigina

Eurodeputatul Monica Macovei considera ca vicepremierul Gabriel Oprea ar trebui sa demisioneze in lipsa unor explicatii rapide si credibile legate de accidentul in urma caruia politistul Bogdan Gigina, care insotea coloana oficiala a vicepremierului, a murit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )