Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministerul Mediului analizeaza contestatiile la autorizatia de mediu pentru constructia fabricii Kronospan din Sebes

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Mediului analizeaza contestatiile la autorizatia de mediu pentru constructia fabricii Kronospan din Sebes

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, a dispus demararea procedurii de analiza a contestatiilor privind decizia de revizuire a autorizatiei integrate de mediu pentru constructia, in Sebes, a unei fabrici de formaldehida, arata un comunicat al ministerului, remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sebes, Alba: Ministerul Mediului intervine in scandalul Kronospan

Ministerul Mediului analizeaza doua contestatii privind decizia de revizuire a autorizatiei integrate de mediu pentru Kronospan Sebes, in cazul constructiei unei noi fabrici de formaldehida in oras, pana la solutionarea acestora fiind suspendata procedura la autoritatea de mediu.

Contestatii pentru autorizatia integrata de mediu de la Kronospan Sebes. Ministerul Mediului suspenda procedura

Ministerul Mediului a suspendat procedura de acordare a autorizatiei integrate de mediu pentru fabrica de formaldehida construita pe platforma Kronospan Sebes, pana la solutionarea contestatiilor depuse de doua organizatii non-guvernamentale. Decizia a fost comunicata miercuri, 14 ianuarie 2014, de prefectul Gheorghe Feneser si a fost determinata si de protestul care a avut loc duminica la Sebes, cu participarea a peste 2. 000 de persoane.

Ponta cere ACORD politic pentru constructia de autostrazi, asemanator celui pentru armata

Premierul Victor Ponta cere acord politic pentru constructia de autostrazi, asemanator celui semnat pentru armata. Premierul a anuntat marti ca va invita liderii tuturor partidelor la discutii si va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2952 seconds )