Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministerul Mediului vrea 6.000 de prize pentru masinile electrice. Deocamdata sunt doar 55

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Mediului vrea 6.000 de prize pentru masinile electrice. Deocamdata sunt doar 55

Ministerul Mediului a lansat in dezbatere publica un ghid privind crearea unei infrastructuri pentru incarcarea bateriilor masinilor electrice. Prin acest program, care va avea un buget de 200. 000 de euro, ministerul spera ca pana in anul 2020 sa se. continuă pe Wall-Street Ro

Romania prezinta primul plan de instalare a prizelor pentru masini electrice. Cine poate aplica si care sunt limitele financiare

In Romania sunt doar cateva zeci de masini electrice si de puncte de incarcare, iar Ministerul Mediului a prezentat astazi primul plan mai clar de subventionare a dezvoltarii unei retele de prize. Bugetul total este de 70 milioane lei, iar cuantumul de finantare este de maxim 200. 000 euro/proiect, fiind eligibile institutii si firme din orase cu peste 50. 000 de locuitori. Daca programul va avea succes vor fi instalate cateva sute de prize, iar ministerul finanteaza 80% din proiect, cu restul urmand sa vina beneficiarul. Anunturile au fost facute de Cristiana Pasca Palmer la un eveniment organizat de supermarket-urile Cora care vor pune statii de incarcare la toate cele 11 magazine din tara.

DNA: Fostul director IT din Ministerul JUSTITIEI este urmarit penal pentru o MITA de 239.000 de euro

Ion Krech, fost director IT in Ministerul Justitiei, este urmarit penal pentru luare de mita, el fiind suspectat ca a primit suma de 239. 000 de euro de la reprezentantii unei firme de software, informeaza un comunicat al DNA.

Ministerul Energiei vrea sa suspende calendarul de liberalizare a pietei gazelor

Ministerul Energiei a lansat in dezbatere publica un proiect de hotarare de Guvern prin care propune suspendarea calendarului de liberalizare pe perioada 1 iulie 2016 - 31 martie 2017 si stabilirea unui pret de 60 de lei pe MWh in aceasta perioada pentru pretul de productie interna destinat consumatorilor casnici si termocentralelor, informeaza Agerpres.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )