Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ministerul Sanatatii a cerut ancheta la Spitalul din Satu Mare, acolo unde conditiile rivalizeaza cu cele de Ev Mediu

Antena3 Antena3,
Ministerul Sanatatii a cerut ancheta la Spitalul din Satu Mare, acolo unde conditiile rivalizeaza cu cele de Ev Mediu

Ministerul Sanatatii a cerut DSP Satu Mare sa faca, impreuna cu CJ, o ancheta la Spitalul Judetean, pentru a verifica conditiile igienico-sanitare si modalitatea in care sunt tratati pacientii, dupa ce. continuă pe Antena3

Ancheta la Spitalul Judetean Satu Mare.

Ministerul Sanatatii a cerut DSP Satu Mare sa faca, impreuna cu CJ, o ancheta la Spitalul Judetean, pentru a verifica conditiile igienico-sanitare si modalitatea in care sunt tratati pacientii, dupa ce in presa au aparut imagini cu pacienti internati in saloane insalubre, cu pereti plini de igrasie, informeaza Mediafax. Ministerul Sanatatii a solicitat conducerii DSP Satu Mare ca, impreuna cu o echipa de control de la Consiliul Judetean, in subordinea caruia se afla unitatea sanitara, sa .

Un barbat de 48 de ani si-a pus capat zilelor in Spitalul Judetean din Satu Mare

Un barbat de 48 de ani si-a pus capat zilelor in Spitalul Judetean din Satu Mare. A recurs la gestul disperat din cauza unei boli grele de care suferea. Mai mult, colegii de salon spun ca barbatul era singur, iar.

Pereti scorojiti, plini de igrasie si calorifere ruginite la Spitalul Judetean din Satu-Mare. Ministerul Sanatatii a cerut o ancheta la unitatea sanitara

Dupa ce Ministerul Sanatatii a trimis in luna decembrie 2013 o echipa de control la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, in urma unor sesizari facute de medicii din unitatea sanitara, un alt spital, de aceasta data din nordul tarii, a captat atentia ministerului. Concret, Spitalul Judetean Satu Mare este supus unui control al inspectorilor sanitari, verificarile fiind facute de Directia de Sanatate Publica DSP) si Consiliul Judetean CJ).

Ministerul Sanatatii demareaza o ancheta la Spitalul din Bacau, dupa ce un copil a fost legat cu un ham de pat

Ministerul Sanatatii cere ancheta la Spitalul judetean de Urgenta din Bacau. Si asta dupa ce, in presa au aparut imagini cu un copil mic legat cu un ham de patul unei sectii pediatrice. Secretatul de stat.

Satu Mare: Un barbat de 48 de ani s-a sinucis in salonul spitalului in care era internat

Un barbat de 48 de ani, internat in Spitalul Judetean Satu Mare, s-a sinucis. Reprezentantii unitatii medicale sustin ca, la putin timp dupa miezul noptii, pacientul s-a spanzurat in salon. Personalul.

Bilantul politistilor din Satu Mare de sarbatori: opt accidente grave si sanctiuni in valoare de 100.000 de lei

Peste 130 de politisti au actionat zilnic, in perioada sarbatorilor de iarna, fiind constatate 17 infractiuni si aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de aproape 100. 000 lei. Ba mai mult, in primele zile ale anului au fost inregistrate opt accidente, din care unul a dus la moartea unui pasager.

PNL-istul Silaghi il ironizeaza pe primarul PSD din Satu Mare, Dorel Coica, si sustine ca minte cu privire la unele proiecte de milioane de euro

Europarlamentarul Ovidiu Silaghi il ironizeaza pe primarul PSD, Dorel Coica si totodata dezaproba cele declarate de edilul sef cu privire la proiectele pregatite pentru 2014, ce urmeaza a fi finantate prin Zona Metropolitana. Potrivit lui Silaghi, suma de 147,2 milioane euro va fi imposibil de accesat in ciclul financiar 2014-2020, chiar daca Coica a declarat contrariul.

Atacurile din USL ajung si la nivel local. PNL-istul Silaghi il ironizeaza pe primarul din Satu Mare, Dorel Coica

PNL-istul Ovidiu Silaghi, europarlamentar si membru al Comisiei de Dezvoltare Regionala, il ironizeaza pe primarul PSD, Dorel Coica si totodata dezaproba cele declarate de edilul sef cu privire la proiectele pregatite pentru 2014, ce urmeaza a fi finantate prin Zona Metropolitana. Potrivit lui Silaghi, suma de 147,2 milioane euro va fi imposibil de accesat in ciclul financiar 2014-2020, chiar daca Coica a declarat contrariul.

Un alt spital din Romania isi umileste pacientii. Conditiile din saloanele Spitalului Judetean Satu Mare rivalizeaza cu cele din Evul Mediu

Un alt spital din Romania, dupa cel din Bacau, isi umileste pacientii. Conditiile din saloane sunt unele care rivalizeaza cu cele din Evul Mediu. Peretii sunt scorojiti sau daramati, geamurile stau sa.

Spitalul din Tel Aviv: Ariel Sharon se afla in continuare intr-un pericol iminent de a muri

Ariel Sharon, aflat in coma de opt ani, se afla in continuare intr-un pericol iminent de a muri, a anuntat duminica directorul spitalului din Tel Aviv in care fostul premier israelian este internat. Inima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )