Ministerul Sanatatii. Mastile cu supapa nu sunt recomandate impotriva COVID-19
Ministerul Sanatatii sustine ca mastile cu supapa nu sunt recomandate impotriva Covid-19, deoarece supapa se deschide in momentul expiratiei si permite trecerea virusurilor. continuă pe Antena3
• Ministerul Sanatatii:Mastile cu supapa nu sunt recomandate pentru protectia impotriva COVID-19
Mastile cu supapa nu sunt recomandate pentru a fi folosite in combaterea pandemiei de coronavirus, a transmis, luni, Ministerul Sanatatii. Aceste masti, utilizate in domeniul lucrarilor industriale, permit supapei sa se deschida in timpul expirarii, iar in cazul in care persona care o poarta este infectata, poate raspandi virusul si celor din jur.
• Ministerul Sanatatii: Mastile cu supapa nu sunt recomandate in contextul pandemiei. Supapa se deschide la expirare, permitand virusurilor sa treaca
Ministerul Sanatatii avertizeaza ca mastile cu supapa nu sunt recomandate in actualul context de epidemie de coronavirus deoarece supapa permite virusurilor sa treaca si sa ajunga la alte persoane. Prin ur.
• MINISTERUL SANATATII: Mastile cu supapa nu sunt recomandate in contextul pandemiei de coronavirus
Mastile cu supapa nu sunt recomandate pentru a fi utilizate in contextul pandemiei de coronavirus, anunta Ministerul Sanatatii.
• Mastile cu supapa nu protejeaza impotriva Covid-19
Ministerul Sanatatii sustine ca mastile cu supapa nu sunt recomandate impotriva Covid-19, deoarece s.
• Sunt recomandate mastile cu supapa impotriva COVID-19?
Mastile cu supapa nu sunt recomandate pentru a fi utilizate in contextul pandemiei de COVID-19, potrivit Ministerului Sanatatii, care enumera tipurile de masti recomandate.
• Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie. Informatii de ultima ora de la Ministerul Sanatatii
Sunt informatii de ultima ora de la Minsiterul Sanatatii. Astfel, un paragraf din proiectul de buget al Minsiterului Sanatatii spune despre adoptarea unei legi ce prevede si vaccinarea obligatorie a populatiei. Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie Din acel paragraf reiese faptul ca se fac demersuri pentru adoptarea legii ce o sa oblige minsiterul sa .
• Ministerul Sanatatii: inainte sa duci copilul la scoala, fii atent la cum se simte Daca observi chiar si o parte din simptomele COVID-19, iti recomandam sa il tii acasa
Inainte sa duci copilul la scoala, fii atent la cum se simte. Cele mai frecvente simptome pentru COVID-19 sunt febra, tusea uscata, pierderea gustului si mirosului, durerile musculare, nasul infundat, durerile de cap sau de gat si diareea. Daca observi chiar si o parte din aceste simptome la copilul tau, iti recomandam sa il tii acasa si sa iei legatura cu medicul de familie cat mai repede, recomanda Ministerul Sanatatii intr-o postare pe Facebook.
• Constantin Dina, seful Corpului de control din Ministerul Sanatatii incepand din 2014, s-a autosuspendat din functie pentru un an
Medicul Constantin Dina, seful Directiei de Control si Integritate din Ministerul Sanatatii Corpul de control) incepand din anul 2014, s-a autosuspendat pentru un an din functie si va lucra ca consilier pe probleme de legislatie, cu cate o jumatate de norma, la cabinetul parlamentar al fostului ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, si la cel al deputatului USR Emanuel Ungureanu. Constantin Dina ar urma sa revina la conducerea Corpului de control din Ministerul Sanatatii peste un an.
• Ministerul Sanatatii: 100% din persoanele ce au primit vaccinul Oxford-AstraZeneca au fost protejate de forme grave de boala, spitalizare si decese
Ministerul Sanatatii precizeaza ca 100% din persoanele ce au primit vaccinul Oxford-AstraZeneca au fost protejate de forme grave de boala, spitalizare si decese cauzate de COVID-19. Autoritatile au facut.
• Barbatul cu arsuri transferat in Belgia a murit. Ministerul Sanatatii anunta control la cele 3 spitale din Romania care l-au tratat
Barbatul de 51 de ani care a suferit arsuri pe 64% din suprafata corpului in urma unui accident de munca la Constanta si care la finalul lunii ianuarie a fost transferat in Belgia a murit. Ministerul Sanatatii anunta ca a trimis Corpul de control pentru a verifica modul in care a fost tratat pacientul in cele 3 spitale din Romania in care a fost internat inainte de a fi transferat in Belgia. Medicul Ciprian Isacu, cel care l-a ingrijit pe pacient in Belgia, spunea ca barbatul a ajuns acolo cu ranile necuratate, avand patru bacterii si o ciuperca luate din spitalele din Romania.