Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministerul Sanatatii s-ar putea constitui parte civila in dosarul retetelor oncologice

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii s-ar putea constitui parte civila in dosarul retetelor oncologice

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat miercuri la Sibiu ca ministerul s-ar putea constitui parte civila daca frauda in cazul retetelor oncologice se confirma. continuă pe Adevărul

Banicioiu, despre retetele false: Dauna trebuie recuperata. Daca se confirma, Ministerul Sanatatii se constituie parte civila

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, miercuri, ca ministerul pe care il conduce se va constitui parte civila in dosarul retetelor false, daca se confirma frauda, el adaugand ca dauna.

Ministerul Sanatatii interzice repararea masinii in parcare. Parcarile de bloc, la minimum cinci metri de ferestre

Parcarile de bloc pot fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului, iar in parcare sunt interzise activitati de reparatii si intretinere auto. Asa prevede un ordin emis de Ministerul Sanatatii in mandatul lui Eugen Nicolaescu.

Ministerul Sanatatii impune reguli noi pentru parcarile de bloc

Parcarile de bloc pot fi amenajate la o distanta de cel putin cinci metri de ferestrele imobilului, iar in parcare sunt interzise activitati de reparatii si intretinere auto, prevede un ordin emis de Ministerul Sanatatii in mandatul lui Eugen Nicolaescu.

Cum comenteaza ministrul Sanatatii scandalul retetelor false pentru bolnavii de cancer

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, miercuri, la Sibiu, ca ministerul pe care il conduce se va constitui parte civila in dosarul retetelor false, daca se confirma frauda, el adaugand ca dauna trebuie recuperata.

11 spitale trec de la Ministerul Sanatatii la Ministerul Transporturilor

Un numar de 11 spitale vor trece din subordinea Ministerului Sanatatii in subordinea Ministerului Transporturilor, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta lansat miercuri in dezbatere publica. Astfel, Ministerul Transporturilor va prelua nu doar patrimoniul unitatilor sanitare ci si personalul medical.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )