Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ministrii de externe ai Uniunii Europene s-ar putea reuni pentru a discuta disputa dintre Ungaria si Azerbaidjan

Hotnews Hotnews,
Ministrii de externe ai Uniunii Europene s-ar putea reuni pentru a discuta disputa dintre Ungaria si Azerbaidjan

Uniunea Europeana va cere explicatii Azerbaidjanului in privinta violarii acordului cu Ungaria, dupa ce Baku a gratiat si promovat un ofiter azer condamnat la inchisoare pe viata pentru decapitarea unui militar armean, a declarat miercuri un purtator de cuvant al UE, citat de RIA Novosti. continuă pe Hotnews

Moody's a coborat perspectiva ratingului Uniunii Europene la negativa

Moody's a coborat perspectiva ratingului Uniunii Europene la negativa, reflectand riscuri in privinta Germaniei, Frantei, Marii Britanii si Olandei, tari care genereaza aproximativ 45% din veniturile bugetare ale UE, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.

Moody's a redus perspectiva ratingului Uniunii Europene la Negativa

Moody's a redus perspectiva ratingului AAA asociat Uniunii Europene UE) de la Stabila la Negativa si a avertizat ca poate retrograda nota blocului economic, relateaza BBC.

Moodys a coborat perspectiva ratingului pentru credit a Uniunii Europene la negativa

Agentia de rating Moodys Investors Service a coborat luni perspectiva ratingului pentru credit a Uniunii Europene la negativa, pentru a reflecta riscurile Germaniei, Frantei, Marii Britanii si Olandei, cele patru.

Israelul cere Uniunii Europene sa introduca Hezbollah pe lista organizatiilor teroriste

Premierul Israelului a declarat in cadrul unei intalniri cu ministrul italian de externe ca Uniunea Europeana trebuie sa introduca Hezbollah pe lista organizatiilor teroriste, anunta AFP. Cred ca exista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )