Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Administratiei si Internelor, Radu Stroe, a demisionat. ...

România Liberă România Liberă,
Ministrul Administratiei si Internelor, Radu Stroe, a demisionat. ...

Vicepremierul Gabriel Oprea ar urma sa asigure interimatul la conducerea Ministerului de Interne, pana la numirea unui nou ministru, informeaza surse guvernamentale, citate de Mediafax. Ministrul Administratiei si Internelor, Radu Stroe, si-a dat demisia joi dimineata. Potrivit unor surse din MAI, decizia de a renunta la functie a fost luata dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria. Ministrul era pregatit sa participe la comandamentul de iarna care a inceput la . continuă pe România Liberă

Ministrul Administratiei si Internelor, Radu Stroe, a demisionat, in sfarsit.

Vicepremierul Gabriel Oprea ar urma sa asigure interimatul la conducerea Ministerului de Interne, pana la numirea unui nou ministru, informeaza surse guvernamentale, citate de Mediafax. Ministrul Administratiei si Internelor, Radu Stroe, si-a dat demisia joi dimineata. Potrivit unor surse din MAI, decizia de a renunta la functie a fost luata dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria. George Scutaru sau Cristian David ar putea veni in locul lui Stroe, la sefia .

Ministrul Administratiei si Internelor, Radu Stroe, a demisionat, in sfarsit.

Ministrul Administratiei si Internelor, Radu Stroe, si-a dat demisia joi dimineata. Potrivit unor surse din MAI, decizia de a renunta la functie a fost luata dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria. Cristian David sau Codrin Scutaru ar putea veni in locul lui Stroe, la sefia Internelor. Radu Stroe a anuntat ca va face declaratii la ora 15. Stire in curs de actualizare.

Radu Stroe a demisionat din functia de ministru de Interne

Radu Stroe a demisionat din functia de ministru de Interne, anunta agentia Mediafax. Liderul PNL, Crin Antonescu, a avut, la Guvern, o discutie cu premierul Victor Ponta, la finalul careia ministrul de Interne, Radu Stroe, a fost chemat in biroul lui Ponta. Radu Stroe va sustine o conferinta de presa la ora 15, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne.

VIDEO Radu Stroe a demisionat din functia de ministru de Interne

Radu Stroe a demisionat din functia de ministru de Interne, anunta agentia Mediafax, dupa ce Crin Antonescu declarase cu o zi in urma ca acesta a comunicat catastrofal. Radu Stroe va sustine o conferinta de presa la ora 15, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne. Demisia vine dupa accidentul aviatic in care si-au pierdut viata doua persoane, pilotul Adrian Iovan si studenta la medicina Aura Ion. Ministerul de Interne a fost criticat pentru modul in care a actionat in acest tragic accident, in care echipele de salvare au ajuns la victime la peste cinci ore dupa prabusirea avionului. Singura reactie publica a lui Stroe dupa eveniment a fost urmatoarea declaratie: imi pare rau ca s-a intamplat in mandatul meu.

Ministrul de Interne Radu Stroe: imi pare rau ca tragedia din Apuseni s-a intamplat in timpul mandatului meu

Ministrul de Interne, RaduStroe, isi reproseaza ca accidentul aviatic din Muntii Apuseni s-a petrecut in timpul mandatului sau, transmite Mediafax. imi pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului.

Radu Stroe a demisionat din postul de ministru. Cine va asigura interimatul la Interne

Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor dupa o discutie cu premierul Victor Ponta. Vicepremierul Gabriel Oprea ar urma sa asigure interimatul la conducerea Ministerului de Interne, pana la numirea unui nou ministru, au declarat.

Radu Stroe a demisionat din postul de ministru

Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax .

Radu Stroe a demisionat

Ministerul de Interne Radu Stroe a demisionat, dupa o intalnire cu liderul PNL, Crin Antonescu, si premierul Victor Ponta. --- * Update 13:21 George Scutaru in carti pentru preluarea portofoliului de la Interne, ne-au declarat surse politice din PNL.

Radu Stroe: Am decis sa imi depun demisia. Plecarea mea trebuie sa reprezinte un fapt de normalitate intr-o tara democratica

Ministrul demisionar al Internelor, Radu Stroe, sustine la aceasta ora o conferinta de presa. Incep prin a transmite sincere condoleante familiilor celor decedati. Am decis sa sa imi depun demisia in semn de onoare si pentru apararea demnitatii pompierilor din IGSU. Ei sunt eroii care au salvat si vor salva in continuare viata oamenilor. Radu Stroe a mai spus ca Plecarea mea trebuie sa reprezinte un fapt de normalitate intr-o tara democratica.

Radu Stroe si-a dat demisia. Cine ii va lua locul? Gabriel Oprea, interimar la MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a demisonat, dupa ce doi oameni si-au pierdut viata in accidentul aviatic din Apuseni. Vicepremierul Gabriel Oprea va prelua interimatul functiei, pana cand liberalii vor desemna un succesor. Cele mai mari sanse le au Cristian David, actualul ministru pentru romanii din diaspora, si George Scutaru, viceliderul de grup al PNL de la Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )