Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a trimis un clip cu imagini indecente pe un grup de WhatsApp

Antena3 Antena3,
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a trimis un clip cu imagini indecente pe un grup de WhatsApp

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a facut o gafa monumentala. Acesta a trimis un videoclip cu imagini indencente pe un grup de WhatsApp in care sunt secretari de stat si sefi din ANSVSA si Asociatii Patronale. continuă pe Antena3

Ministrul Agriculturii precizeaza ca Ordinul 242021 nu schimba nimic pentru crescatorii de porci care respecta legea

Rdinul 242021 privind stabilirea tipurilor de exploatatii de suine vine sa ii protejeze pe cei care cresc porci pentru consum familial in gospodariile proprii, cat si pe cei care au ferme comerciale, si respecta normele legale, a declarat sambata pentru Agerpres ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

OROS: Forma finala a Programului National Strategic trebuie realizata pana la finele lunii noiembrie

Romania trebuie sa realizeze forma finala a Programului National Strategic pana la sfarsitul lunii noiembrie, in prezent fiind asteptate observatiile la cea de-a doua varianta a analizei nevoilor, a declarat, luni, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, in cadrul unei dezbateri online despre viitorul agriculturii romanesti.

Imagini indecente pe scena Romanii au Talent. Smiley si Florin Calinescu au inghitit in sec

Concurenta Roberta Anghel le-a oferit un dans incediar telespectatorilor emisiunii Romanii au Talent. Juratii au suspinat si au inghitit in sec, cand au vazut prestatia concurentei. Dans incendiar la Romanii au Talent Roberta Anghel a venit la Romanii au Talent, cu un numar incendiar de dans. Tanara a incins imaginatia barbatilor si a primit numai .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )