Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Agriculturii afirma ca Romania ar avea nevoie de cel putin 15 miliarde de euro pentru a deveni performanta

Adevărul Adevărul,
Ministrul Agriculturii afirma ca Romania ar avea nevoie de cel putin 15 miliarde de euro pentru a deveni performanta

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, afirma ca este nevoie de sustinere pentru micii agricultori romani si ca agricultura romaneasca ar avea nevoie de cel putin 15 miliarde de euro pentru a deveni performanta. continuă pe Adevărul

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: 1,2 milioane de hectare din cele 2,9 milioane insamantate in toamna sunt afectate de seceta intr-o proportie mai mare de 30% (VIDEO)

Din cele 2,9 milioane de hectare care au fost insamantate in toamna, aproximativ 1,2 milioane de hectare sunt afectate de seceta intr-o propotie mai mare de 30%, a afirmat Adrian Oros, ministrul Agriculturii, i.

VIDEO Ministrul Agriculturii, cerere inedita catre cadrele didactice. Ce trebuie sa le spuna profesorii, zilnic, elevilor

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a precizat ca in perioada urmatoare va incerca rezolvarea acestui neajuns printr-o serie de masuri de sprijinire a fermierilor autohtoni.

Transcriptul ultimelor minute din viata lui George Floyd: A strigat de cel putin 20 de ori Nu pot respira! Politist: Ai nevoie de al naibii de mult oxigen ca sa vorbesti

George Floyd, barbatul de culoare care a murit sub presiunea genunchiului unui ofiter de politie alb, a strigat de mai bine de 20 de ori Nu pot respira!, potrivit transcriptului care reda ultimele minute din viata celui care avea sa declanseze masivele proteste Black Lives Matter. Derek Chauvin, politistul care a cauzat moartea barbatului, i-a replicat in timp ce ii apasa gatul cu genunchiul: Ai nevoie de al naibii de mult oxigen ca sa vorbesti.

Presedinta Boliviei, confirmata cu coronavirus Au fost depistati cu COVID-19 si cel putin sapte ministri

Presedinta Boliviei, Jeanine Anez, a fost testata pozitiv pentru COVID-19. Guvernul bolivian a anuntat ca si sapte ministri, inclusiv ministrul Sanatatii, au fost depistati cu noul coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )