Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministrul Agriculturii amana punerea in aplicare a Legii risipei alimentare: Este inaplicabila! Face mai mult rau decat bine!

România Liberă România Liberă,
Ministrul Agriculturii amana punerea in aplicare a Legii risipei alimentare: Este inaplicabila! Face mai mult rau decat bine!

Ministerul Agriculturii a anuntat ca va amana normele de aplicare a legii risipei alimentare pana la sfarsitul anului, pe motiv ca, in actuala forma, actul normativ este inaplicabil si face mai mult rau decat bine. continuă pe România Liberă

Ministrul Agriculturii amana pana la sfarsitul anului normele de aplicare in cazul legii privind risipa alimentara

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, proroga normele de aplicare a legii risipei alimentare pana la sfarsitul anului, perioada in care un grup de lucru va redacta un proiect de act normativ care sa fie aplicabil atat juridic, cat si tehnic, se arata intr-un punct de vedere transmis de Ministerul Agriculturii, citat de News. ro.

Ministrul Agriculturii amana normele de aplicare a legii risipei alimentare pana la sfarsitul anului

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, proroga normele de aplicare a legii risipei alimentare pana la sfarsitul anului, perioada in care un grup de lucru va redacta un proiect de act normativ care sa fie aplicabil atat juridic, cat si tehnic. Potrivit.

Petre Daea, ministrul agriculturii a facut-o de oaie. Haute Culture explica zicerea populara

Haute Culture explica expresia a facut-o de oaie. De ce? Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a pledat marti, in stilul caracteristic, pentru folosirea oii ca brand de tara,argumentand ca oaia este o statuie vie.

Petre Daea loveste din nou: Ministrul Agriculturii ii sfatuieste pe constructori sa foloseasca lana de oaie pentru izolarea cladirilor (VIDEO)

Petre Daea loveste din nou. Dupa ce a sustinut alegerea oii ca brand de tara, ministrul Agriculturii face noi declaratii halucinante. Daea ii sfatuieste pe constructori sa foloseasca lana de oaie pe.

VIDEO. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, un nou elogiu adus oii, dupa propunerea lui Mircea Dobre de a schimba simbolul turistic al Romaniei: Este o statuie vie. Langa oaie, gasesti o frunza, dar langa frunza nu poti sa gasesti o oaie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca oaia este o statuie vie, dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca ministrul Turismului, Mircea Dobre, ar dori sa inlocuiasca logoul turistic actual al Romaniei, frunza, cu o oaie.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, un nou elogiu adus oii, dupa propunerea lui Mircea Dobre de a schimba simbolul turistic al Romaniei: Este o statuie vie. Langa oaie, gasesti o frunza, dar langa frunza nu poti sa gasesti o oaie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca oaia este o statuie vie, dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca ministrul Turismului, Mircea Dobre, ar dori sa inlocuiasca logoul turistic actual al Romaniei, frunza, cu o oaie.

Ministerul Agriculturii explica de ce nu aplica Legea risipei alimentare: Face mai mult rau decat bine

In opinia oficialilor ministeriali, 4 dintre cele 7 articole ale Legii 217 din 17 noiembrie 2016 sunt confuze. Legea nu este clara, precisa si previzibila, asa cum ar trebui sa fie un act normativ pentru a putea fi aplicat si care sa duca la realizarea obiectivelor avute in vedere, sustin oficialii, precizand ca normele de aplicare au fost prorogate pana la sfarsitul anului.

Zelist Monitor a lansat o rubrica dedicata elogiilor aduse oii de catre ministrul Agriculturii, Petre Daea

Sistemul de monitorizare Zelist Monitor a lansat o noua rubrica dedicata declaratiilor ministrului Agriculturii, Petre Daea. Rubrica monitorizeaza si cuprinde toate afirmatiile politicianului legate de oai, subiectul pe care il abordeaza cel mai des in interviuri si in aparitiile publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )