Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul britanic de Finante: Economia Marii Britanii iese de la terapie intensiva

Antena3 Antena3,
Ministrul britanic de Finante: Economia Marii Britanii iese de la terapie intensiva

Economia britanica iese de la terapie intensiva, se arata intr-un discurs pregatit de ministrul de Finante al Marii Britanii, George Osborne, transmite AFP. Ministrul va prezenta miercuri o. continuă pe Antena3

Ministrul englez de Finante: Economia Marii Britanii iese de la terapie intensiva

Economia din Marea Britanie iese de la terapie intensiva, se mentioneaza intr-un discurs pe care ministrul englez de Finante George Osborne urmeaza sa-l rosteasca miercuri. Acesta urmeaza sa prezinte o.

Economia Marii Britanii iese de la terapie intensiva.

Economia britanica iese de la terapie intensiva, se arata intr-un discurs pregatit de ministrul de Finante al Marii Britanii, George Osborne, pentru un eveniment care va avea loc miercuri si obtinut de presa, transmite Mediafax. Ministrul va prezenta miercuri o evaluare a finantelor guvernului si informatii despre planuri pentru reducerea cheltuielilor cu 11,5 miliarde de lire sterline 13,5 miliarde de euro). De asemenea, ministrul va anunta o strategie privind utilizarea fondurilor .

Primarul Romeo Stavarache ii scrie ambasadorului Marii Britanii cu privire la articolul The Sun ce prezinta Bacaul drept capitala spargatorilor de bancomate

Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a adresat o scrisoare deschisa ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris, prin care il roaga sa contribuie impreuna pentru a schimba o nedreptate facuta comunitatii bacauane de ziarul britanic The Sun prin publicarea recenta a articolului Bacaul s-a imbogatit devenind capitala spargatorilor de bancomate din Marea Britanie, scrie Agerpres.

Berlinul ia foarte in serios acuzatiile de spionaj la adresa Marii Britanii/ Opozitia germana: Este ca si cum 1984 a lui Orwell a devenit realitate

Berlinul a declarat sambata, prin intermediul unui purtator de cuvant, ca ia foarte in serios acuzatiile de spionaj la adresa Marii Britanii lansate de fostul consultant al serviciilor de informatii americane Edward Snowden, in cotidianul britanic The Guardian, relateaza AFP.

Programul de supraveghere al Marii Britanii, mai rau decat cel al americanilor

Programul de supraveghere al Marii Britanii este mai rau decat cel al americanilor, potrivit unor recente dezvaluiri facute de fostul analist NSA, Edward Snowden, citat de The Guardian. Sub numele de cod Tempor.

Ambasadorul Marii Britanii: In niciun caz privatizarile nu au mers perfect

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris, a declarat, intr-un interviu pentru gandul. info si preluat de Mediafax , ca privatizarea companiilor de stat din Romania nu a reprezentat un proces perfect, el aratand ca ar fi bine sa existe mai.

Cum vede ambasadorul Marii Britanii viitorul romanilor in 2014.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris, a declarat, intr-un interviu acordat gandul. info, ca din 2014 romanii si bulgarii vor fi tratati pe piata britanica a muncii la fel ca restul cetatenilor europeni, scrie Mediafax. El a precizat ca la finalul lui 2013 vor fi ridicate restrictiile de munca. M-as referi atat la declaratiile lui David Liddington, din martie, de la Bucuresi, precum si, foarte important, la discursului premierului nostru, David Cameron, pe tema migratiei, .

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti: Cetatenii romani vor fi tratati la fel ca restul europenilor pe piata britanica a muncii

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris, a declarat pentru gandul. info ca din 2014 romanii si bulgarii vor fi tratati pe piata britanica a muncii la fel ca restul cetatenilor europeni.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2659 seconds )