Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Costoiu: sase universitati autorizate nu mai pot organiza admitere pentru ca nu au solicitat evaluare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Costoiu: sase universitati autorizate nu mai pot organiza admitere pentru ca nu au solicitat evaluare

Sase institutii de invatamant superior autorizate sa functioneze provizoriu nu vor mai putea organiza admitere, incepand cu anul universitar 2013-2014, pentru ca nu au solicitat evaluare la termen si au mai multe nereguli, a declarat ministrul pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu. continuă pe Adevărul

Admitere la Facultate 2013 Sase universitati autorizate nu mai pot organiza admitere pentru ca nu au solicitat evaluare

Sase institutii de invatamant superior autorizate sa functioneze provizoriu nu vor mai putea organiza admitere, incepand cu anul universitar 2013-2014, pentru ca nu au solicitat evaluare la termen si au mai multe nereguli, a declarat ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu, citat de Mediafax. Printre institutiile care din toamna nu mai primesc studenti se numara Universitatea Mihai Viteazul din Craiova sau Institutul Teologic Romano-Catolic din Iasi.

Unitatile de cazare nu se mai pot autoclasifica

Unitatile de cazare nu se mai pot autoclasifica, asa cum s-a intamplat in ultimii doi ani, ci vor cere stele de la stat, iar Autoritatea Nationala pentru Turism ANT) va verifica pana la sfarsitul anului peste 4. 000 de structuri care s-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )