Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul delegat pentru Energie din Romania, Constantin Nita se afla la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Ministrul delegat pentru Energie din Romania, Constantin Nita se afla la Chisinau

Ministrul delegat pentru Energie din Romania, Constantin Nita a venit la Chisinau sa discute cu vicepremierul Valeriu Lazar despre gazoductul Iasi-Ungheni si trei interconexiuni de energie electrica. continuă pe Adevărul

Ministrul delegat pentru Energie, in vizita oficiala in Republica Moldova.

Ministrul delegat pentru Energie va discuta, luni, cu autoritatile moldovene despre situatia interconectarilor dintre cele doua tari in sectoarele de electricitate si gaze naturale, in cadrul unei vizite oficiale la Chisinau, conform Mediafax. Constantin Nita are programata, in cadrul vizitei, o intalnire de lucru cu vicepremierul Republicii Moldova, Valeriu Lazar. Potrivit unui comunicat al Departamentului pentru Energie, discutiile cu reprezentantii autoritatilor din Republica Moldova au ca .

Ministrul delegat pentru Cercetare Stiintifica: Romania va produce doi din cei 50 de nanosateliti care vor fi lansati la nivel mondial

Romania va produce, la Institutul de Cercetare Spatiala de la Magurele, doi nanosateliti care fac parte dintr-o constelatie de 50 de nanosateliti ce urmeaza sa fie lansati la nivel mondial, a declarat,.

Nita: Necesar de 2 miliarde de euro pentru investitiile din energia pe carbune

Sectorul productiei de energie pe baza de carbune din tara noastra are nevoie de investitii de circa 2 miliarde de euro ca sa poata aduce pe piata un pret competitiv, estimeaza Constantin Nita, ministrul delegat pentru energie.

Colaborarea cu Moldova, prioritara pentru dezvoltarea infrastructurii energetice in regiune

Colaborarea cu Republica Moldova este prioritara pentru Romania din perspectiva dezvoltarii infrastructurii energetice in regiune, considera Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie.

Negocierile pentru construirea reactoarelor 3 si 4 sunt in derulare

Negocierile dintre Departamentul pentru Energie din Romania DER) and si Administra and tia Na and tionala pentru Energie din China, pentru construirea reactoarelor 3 and si 4 de la Cernavoda, sunt in derulare, iar rezultatul va fi facut public, a men and tionat, ieri, DER intr-un comunicat de presa.

Gabriel Dumitrascu, Departamentul pentru Energie: Ministerul Finantelor are unele obiectii asupra Hotararii de Guvern privind memorandumul cu Rompetrol

Guvernul ar urma sa discute in urmatoarea sedinta actul normativ de aprobare a memorandumului privind stingerea datoriei Rompetrol. Proiectul de Hotarare de Guvern a fost discutat intr-o prima lectura si saptamana trecuta, insa nu a fost aprobat, fiind necesar avizul Ministerului Finantelor. Contactat de HotNews. ro, Gabriel Dumitrascu, directorul diviziei de privatizari din cadrul Departamentului pentru Energie, a spus ca Ministerul Finantelor va aviza proiectul, insa are unele obiectii, nejustificate din punctul sau de vedere.

Departamentul pentru Energie a primit 5 oferte de intermediere a listarii Hidroelectrica

Cinci sindicate de intermediere au depus oferte in cadrul procesului de selectare a Intermediarului Ofertei Publice Primare de Vanzare de Actiuni nou emise ca urmare a unei majorari de capital social a Hidroelectrica, derulata de catre societate sub coordonarea Ministerului Economiei, prin Departamentul pentru Energie, informeaza biroul de presa al companiei.

Reuters: Rusia trimite arme in Siria, prin companii din Romania.

Rusia a intensificat exporturile de echipamente militare in Siria, prin companii din Romania, Bulgaria si Ucraina, sustin surse citate de agentia Reuters, conform Mediafax. Rusia sprijina, astfel, regimul lui Bashar al-Assad in luptele cu protestatarii. Citeste si: Putin spera la o cooperare mai consistenta cu Romania Zeci de avioane militare de transport Antonov 124 au adus in Siria vehicule militare, echipamente de supraveghere, radare, sisteme electronice de lupta, piese de elicoptere .

Reuters: Rusia a intensificat exporturile de armament in Siria, inclusiv prin companii din Romania

Exporturile de armament ale Rusiei in Siria au fost intensificate in ultimele saptamani, inclusiv prin intermediul unor companii de profil din Romania, Bulgaria si Ucraina, sustin surse ale agentiei Reuters,.

VIDEO Reuters: Rusia ar fi intensificat exporturile de armament in Siria, inclusiv prin companii din Romania

Rusia a intensificat, in ultimele saptamani, exporturile de echipamente militare in Siria, inclusiv prin intermediul unor companii de profil din Romania, Bulgaria si Ucraina, in incercarea de a ajuta regimul Bashar al-Assad in luptele cu insurgentii, sustin surse citate de agentia Reuters. Incepand din decembrie 2013, Rusia a intensificat exporturile de echipamente militare in Siria, inclusiv vehicule militare, drone si bombe teleghidate, in incercarea de a sustine regimul Bashar Al-Assad in confruntarile cu insurgentii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )