Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul delegat pentru energie l-a schimbat din functie pe administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara

Hotnews Hotnews,
 Ministrul delegat pentru energie l-a schimbat din functie pe administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara CEH), Dan Carlan, a fost schimbat din functie si inlocuit cu Sorin Mangu, potrivit unei decizii a ministrului delegat pentru Energie, informeaza Departamentul pentru Energie. Sorin Mangu a fost pana in prezent, administrator neexecutiv al CEH din 2012) si sef de lucrari la Departamentul de Management, Ingineria mediului, Geologie, la Universitatea din Petrosani din 1999). continuă pe Hotnews

Ministrul delegat pentru energie: Proiectul Constanta-Trieste nu mai are nicio sansa de reusita, de aceea trebuie sa lichidam compania de proiect

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a vizitat marti sediul Conpet Ploiesti si dispeceratul operatorului sistemului national de transport titei prin conducte. Cu aceasta ocazie, ministrul a spus ca proiectul Constanta-Trieste nu mai are nicio sansa de reusita, desi este o idee interesanta. In consecinta, trebuie sa lichidata compania de proiect care are sediul la Londra, a mai spus ministrul.

Ministrul delegat pentru Dialog Social: Alocatiile de stat si de hrana pentru copii ar putea fi majorate din 2015

Alocatia de stat si alocatia de hrana pentru copiii din centrele de asistenta sociala ar putea fi majorate din 2015, a declarat, joi, ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, precizand ca in.

Nicolescu a schimbat administratorul special de la Complexul Energetic Hunedoara. E necesara eficientizarea companiei. Urmeaza privatizarea

Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, l-a schimbat pe Dan Carlan din functia de administrator al Complexului Energetic Hunedoara, in locul sau fiind numit Sorin Mangu, pana in prezent, care este, din 2012, administrator neexecutiv al companiei.

Ministrul Razvan Nicolescu, in vizita la Conpet Ploiesti

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a vizitat, marti, sediul Conpet Ploiesti si dispeceratul operatorului sistemului national de transport titei prin conducte, avand o serie de discutii cu reprezentantii conducerii societatii de stat.

Viceprimarul PSD din Botosani, schimbat din functie de consilierii locali

Viceprimarul PSD din Botosani Cosmin Andrei a fost schimbat din functie, luni, in urma unei sedinte extraordinare, fiind invocate motive politice, potrivit Mediafax. in locul lui Cosmin Andrei a fost propus.

Ambasadorul Serbiei la Bucuresti, apel pentru AJUTOR dupa inundatiile devastatoare din tara sa: ii rugam pe toti cei care au posibilitatea sa ne ajute, sa o faca, in masura in care pot

Ambasadorul Serbiei la Bucuresti, Branco Brancovici, a transmis un mesaj catre autoritatile si cetatenii din Romania prin care solicita ajutor pentru tara sa. Doar in Serbia, apele au facut 18 victime, iar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )