Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Economiei: Vom avea macar trei oferte angajante pentru combinatul Oltchim

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei: Vom avea macar trei oferte angajante pentru combinatul Oltchim

Ministrul Economiei declara ca nu are motive sa fie pesimist in ceea ce priveste vanzarea Oltchim. Andrei Gerea se asteapta ca cel putin trei investitori sa depuna o oferta angajanta pentru achizitionarea combinatului din Ramnicu Valcea. continuă pe Adevărul

VIDEO Ministrul Economiei: Vom avea macar trei oferte angajante pentru combinatul Oltchim

Ministrul Economiei declara ca nu are motive sa fie pesimist in ceea ce priveste vanzarea Oltchim. Andrei Gerea se asteapta ca cel putin trei investitori sa depuna o oferta angajanta pentru achizitionarea combinatului din Ramnicu Valcea.

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, s-a intalnit cu fostii angajati de la Arpechim, carora le-a spus ca va incerca sa le rezolve problemele

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a fost, astazi, in vizita la Pitesti. A incercat sa multumeasca pe toata lumea. A mers la Uzina Dacia, la Arpechim si a strans mana cu fostii angajati de la Combinat, carora le-a dat o speranta, aceea de a nu mai sta cu teama ca vor fi executati silit din cauza banilor pe care ii au de dat inapoi.

Ministrul Economiei, vizita la Oltchim si Automobile Dacia

Ministrul Economiei va fi prezent maine pe platforma chimica din Ramnicu Valcea. inainte de a vizita combinatul Oltchim, Andrei Gerea se va deplasa la Mioveni, la Automobile Dacia.

Oficial: Vom avea turneu WTA la Bucuresti

Pentru prima data in istoria tenisului feminin romanesc vom gazdui la Bucuresti in aceasta vara un turneu WTA. Pana acum Romania a mai organizat la feminin doar turnee ITF.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )