Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministrul Educatiei anunta varsta de la care gradinita ar putea deveni obligatorie

B1 B1,
Ministrul Educatiei anunta varsta de la care gradinita ar putea deveni obligatorie

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat ca ar trebui schimbata varsta la care copiii ar trebui sa fie dati obligatoriu la gradinita. Propunerea acestuia vine sa stabileasca o varsta obligatorie. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, vrea ca gradinita sa fie obligatorie pentru copiii de 5 ani

Ministrul Educatiei a anuntat ca trebuie modificata varsta la care copiii sunt obligati sa intre in sistemul de educatie. Intr-un an, maxim doi - maxim doi, ar trebui sa ne ducem in Parlament si sa spunem: este obligatoriu sa fii la gradinita la 5 ani si sa participi la grupa mare, dupa care sa intri in clasa pregatitoare, a declarat ministrul Remus Pricopie la Digi 24.

Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la cinci ani

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, sustine ca toti copiii de cinci ani ar trebui sa mearga la gradinita, la grupa mare, inainte de clasa pregatitoare, propunere pe care o va prezenta Parlamentului.

Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la 5 ani

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, sustine ca toti copiii de 5 ani ar trebui sa mearga la gradinita, la grupa mare, inainte de clasa pregatitoare, propunere pe care o va prezenta Parlamentului.

Blugii ar putea deveni o raritate: Taxele pentru ei vor creste la 38% daca sunt produsi in SUA

Uniunea Europeana a anuntat ca taxele pentru blugi vor creste de la 12 la 38% daca acestia sunt produsi in Statele Unite, relateaza Fox Business. Aceasta veste a fost o lovitura pentru Los Angeles care este.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )