Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul Educatiei a anuntat invatamantul obligatoriu de la 5 ani, incepand grupa mare de la gradinita

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei a anuntat invatamantul obligatoriu de la 5 ani, incepand grupa mare de la gradinita

Invatamantul obligatoriu va incepe de la 5 ani, cu grupa mare de la gradinita, a anuntat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la o conferinta de marti a Sindicatelor Libere din invatamant FSLI). continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei a anuntat invatamantul obligatoriu de la 5 ani, incepand cu grupa mare de la gradinita

Invatamantul obligatoriu va incepe de la 5 ani, cu grupa mare de la gradinita cel mai devreme din 2015, a anuntat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la o conferinta de marti a Sindicatelor Libere din invatamant FSLI).

Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de 12 ani

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat ieri ca, din 2015, invatamantul va deveni obligatoriu de la cinci ani, adica toti copiii vor merge la grupa mare inainte de a intra la scoala, iar a doua limba straina se va studia din clasa a III-a, mai devreme cu doi ani.

Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la cinci ani

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, sustine ca toti copiii de cinci ani ar trebui sa mearga la gradinita, la grupa mare, inainte de clasa pregatitoare, propunere pe care o va prezenta Parlamentului.

Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la 5 ani

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, sustine ca toti copiii de 5 ani ar trebui sa mearga la gradinita, la grupa mare, inainte de clasa pregatitoare, propunere pe care o va prezenta Parlamentului.

invatamantul obligatoriu va incepe de la varsta de cinci ani? Dorinta ministrului Educatiei mai are nevoie de aprobarea Parlamentului

Invatamantul obligatoriu ar putea incepe de la varsta de cinci ani. Este ideea pe care vrea sa o puna in practica ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Cel mai tarziu din 2015, parintii ar putea fi obligat.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, vrea ca gradinita sa fie obligatorie pentru copiii de 5 ani

Ministrul Educatiei a anuntat ca trebuie modificata varsta la care copiii sunt obligati sa intre in sistemul de educatie. Intr-un an, maxim doi - maxim doi, ar trebui sa ne ducem in Parlament si sa spunem: este obligatoriu sa fii la gradinita la 5 ani si sa participi la grupa mare, dupa care sa intri in clasa pregatitoare, a declarat ministrul Remus Pricopie la Digi 24.

Ministrul Educatiei vrea o Evaluare Nationala diversificata in functie de profil si materie mai usoara la scoala

Ministrul Educatiei vrea ca materia de la scoala sa fie simplificata, iar examenul de Capacitate sa fie diversificat in functie de profil, cum este cazul la Bacalaureat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )