Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei, incurcat de limba romana: Aveti una dintre cea mai frumoasa scoala din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Educatiei, incurcat de limba romana: Aveti una dintre cea mai frumoasa scoala din Bucuresti

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, prezent luni la deschiderea anului de invatamant la o scoala din Capitala, a comis o noua gafa. Dupa ce duminica seara, intr-o emisiune tv, a fost pus in incurcatura de legenda lui Romulus si Remus, in discursul sustinut la scoala 311 din sectorul 6, Remus Pricopie a strecurat un dezacord gramatical, relateaza Digi24. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei a incurcat lupoaica cu o vulpe in legenda nasterii Romei

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a fost invitat, duminica seara, la o emisiune la Digi24 si a fost pus in dificultate de o intrebare legata de nasterea fondatorilor Romei, incurcand lupoaica cu o vulpe. lupoaica. Tot acolo, oficialul a aflat despre erorile identificate intr-un manual de clasa a IV-a, unde era prezentata aceasta lectie.

VIDEO Ministrul Educatiei a incurcat lupoaica cu o vulpe in legenda nasterii Romei

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a fost invitat, duminica seara, la o emisiune la Digi24 si a fost pus in dificultate de o intrebare legata de nasterea fondatorilor Romei, incurcand lupoaica cu o vulpe. Tot acolo, oficialul a aflat despre erorile identificate intr-un manual de clasa a IV-a, unde era prezentata aceasta lectie.

Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Elevii claselor I vor invata dupa fise, iar elevii claselor a II-a vor invata dupa manualele vechi in urmatoarele saptamani

Elevii de clasa I, incepand de maine si pentru o saptamana-doua, vor face recapitularea notiunilor pe care le-au invatat la clasa pregatitoare, dupa care vor invata dupa fise, a anuntat ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Elevii de clasa a II-a vor folosi manualele vechi pentru a parcurge programa, a declarat ministrul, in cadrul unei emisiuni la TVR. Pricopie a precizat ca nu au fost identificate probleme majore in desfasurarea licitatiei pentru manuale digitale, pentru ca altfel CNSC ar fi suspendat sau anulat procedura. Noi ar trebui de maine intr-o saptamana sa anuntam rezultatele cu castigatorii licitatiei pentru manuale, dupa reevaluarea tuturor ofertelor depuse, a mai anuntat ministrul Educatiei.

Ministrul educatiei, Remus Pricopie, despre nasterea lui Romulus si Remus: Au fost gasiti intr-un cuib, nu cred ca vulpea era cetatean

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a vorbit despre o vulpe, in loc de lupoaica, cand a raspuns la o intrebare la Digi 24, la emisiunea Testul de Sinceritate, legata de nasterea lui Romulus si Remus, intemeietorii Romei.

Gafa la un test de cultura generala. Ministrul Educatiei: Romulus si Remus au fost crescuti de o vulpe

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, s-a facut de ras la un test de cultura generala, realizat in cadrul unei emisiuni tv, dupa ce a declarat ca fondatorii Romei, Romulus si Remus au fost crescuti de o vulpe, in loc de celebra lupoaica.

Remus Pricopie, pacalit de vulpe: Ministrul a incurcat animalul care i-a alaptat, potrivit mitologiei, pe Romulus si Remus

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, s-a facut de ras in direct, la un test de cultura, realizat in cadrul unei emisiuni televizate. in viziunea sa istorica, Romulus si Remus au fost alaptati de o vulpe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )