Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la Adevarul Live: Vom introduce noi optionale in continuare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la Adevarul Live: Vom introduce noi optionale in continuare

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, este prezent marti dupa-amiaza in platoul Adevarul Live, pentru a discuta despre schimbarile anuntate in noul an scolar si problemele cu care inca se confrunta sistemul de educatie din Romania. Cititorii ii pot adresa intrebari ministrului in timpul emisiunii. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la Adevarul Live: Bugetul Educatiei ar putea ajunge la 6% in doi-trei ani, in functie de finantare

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, este prezent marti dupa-amiaza in platoul Adevarul Live, pentru a discuta despre schimbarile anuntate in noul an scolar si problemele cu care inca se confrunta sistemul de educatie din Romania. Cititorii ii pot adresa intrebari ministrului in timpul emisiunii.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, vine marti, de la ora 15.00, la Adevarul LIVE. Adresati-i intrebari

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, va fi prezent marti, incepand cu ora 15. 00, in platoul Adevarul LIVE, pentru a discuta despre schimbarile anuntate in noul an scolar si problemele cu care inca se confrunta sistemul de educatie din Romania. Va asteptam cu intrebari pertinente, pe care i le vom adresa in emisiunea de maine.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, vine astazi, de la ora 15.00, la Adevarul Live

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, va fi prezent marti, incepand cu ora 15. 00, in platoul Adevarul Live, pentru a discuta despre schimbarile anuntate in noul an scolar si problemele cu care inca se confrunta sistemul de educatie din Romania. Cititorii ii pot adresa intrebari ministrului in timpul emisiunii.

INTERVIU Ministrul Educatiei: De anul viitor vom avea manuale digitale

Primele manuale digitale, pentru clasa I si a II-a, vor fi pe bancile elevilor de anul viitor, in timp ce problema scolilor care se darama ar putea fi solutionata abia in doi-trei ani. Asa a anuntat ieri ministrul Educatiei, Remus Pricopie, intr-un interviu pentru Adevarul Live.

Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Sper ca restantele catre elevii navetisti sa fie achitate pana la sfarsitul anului

Prezent in acest weekend, la Buzau, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat ca restantele la plata abonamentelor pentru elevii care fac naveta ar putea fi achitate pana la sfarsitul anului. El a mai precizat ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta prin care firmele de transport sa reduca preturile, dupa ce le-au scumpit exagerat.

VIDEO Ministrul Educatiei: Sper ca restantele catre elevii navetisti sa fie achitate pana la sfarsitul anului

Prezent in acest weekend, la Buzau, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat ca restantele la plata abonamentelor pentru elevii care fac naveta ar putea fi achitate pana la sfarsitul anului. El a mai precizat ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta prin care firmele de transport sa reduca preturile, dupa ce le-au scumpit exagerat.

FOTO VIDEO Valeriu Zgonea si Remus Pricopie au sunat clopotelul la Ploiesti. Anul scolar a fost deschis de o armata de politicieni

Inflatie de autoritati si politicieni, la deschiderea anului scolar de la Colegiul National Mihai Viteazul din Ploiesti. Valeriu Zgonea, deputati si senatori de Prahova si ministrul Educatiei, Remus Pricopie, au sunat clopotelul pentru prima zi de scoala.

Remus Pricopie: testele din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, introduse ca urmare a rezultatelor slabe ale elevilor

La deschiderea anului scolar 2013-2014, ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a fost prezent la Gradinita numarul 52 din Capitala unde a facut mai multe declaratii legate de schimbarile care vor avea loc incepand cu acest an scolar.

Fosta eleva de liceu din judetul Olt, premiata de ministrul Educatiei

Remus Pricopie, ministrul Educatiei, a premiat-o, luni 16 septembrie, pe Ana Maria Serban, originara din judetul Olt, pentru performantele realizate in cei patru ani de liceu si in vara acestui an, cand a obtinut media 10 la BAC. Evenimentul a avut loc cu ocazia participarii ministrului Pricopie la prima lectie a Anei-Maria Serban ca educatoare la o gradinita din Bucuresti, loc unde a fost detasata in urma promovarii examenului de Titularizare.

Remus Pricopie, ministrul educatiei: Digitalizarea scolilor va costa peste 100 milioane euro

Digitalizarea scolilor va face obiectul unui proiect pe fonduri structurale care este pregatit acum la minister, proiect de peste 100 milioane euro, a spus ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la un eveniment organizat de Samsung care a dotat o clasa a unui liceu bucurestean cu tablete, smart TV si laptop-uri. Digitalizarea scolilor se va face in doua faze: mai intai vor exista in toate clasele I si a II-a videoproiectoare si PC-uri, iar apoi etapa cea mai costisitoare va consta in punerea unei tablete in fiecare banca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )