Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Educatiei vrea ca ANUL SCOLAR sa inceapa mai devreme. Cand intra in vigoare decizia

România Liberă România Liberă,
Ministrul Educatiei vrea ca ANUL SCOLAR sa inceapa mai devreme. Cand intra in vigoare decizia

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, ia in calcul propunerea ca anul scolar sa inceapa cu o saptamana mai devreme fata de ziua obisnuita, 15 septembrie. continuă pe România Liberă

Cimpeanu: Iau in calcul ca anul scolar sa inceapa cu o saptamana mai devreme, din 2016-2017

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri ca ia in calcul ca scoala sa inceapa cu o saptamana mai devreme, insa nu din septembrie anul acesta, ci din anul scolar 2016-2017.

Ministrul Educatiei: Iau in calcul ca anul scolar sa inceapa cu o saptamana mai devreme, din anul 2016-2017

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri ca ia in calcul posibilitatea ca incepand cu anul scolar 2016-2017, cursurile sa inceapa cu o saptamana mai devreme, informeaza Agerpres. Am.

Ministrul Educatiei: Anul scolar ar putea incepe mai devreme din 2016

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Cimpeanu, a afirmat vineri ca ia in calcul ca scoala sa inceapa cu o saptamana mai devreme incepand cu anul scolar 2016-2017, scrie agerpres. ro.

Rezultate evaluare nationala 2015 edu.ro. Anuntul facut de ministrul Educatiei

Procentul notelor peste cinci obtinut la Evaluarea Nationala este de 79,3%, cu aproape 10% mai mare decat cel de anul 2014, care a fost putin peste 70%, a declarat, vineri, ministrul Educatiei si Cercetarii .

BACALAUREAT 2015. Ministrul Educatiei: Lucrarile de la probele scrise vor fi corectate in alte judete

Lucrarile de la probele scrise ale examenului de bacalaureat sustinute intr-un judet vor fi corectate in alt judet, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Educatiei,.

Ministrul Educatiei: Nu se schimba modul de desfasurare a Bacalaureatului. inca din 2011 metodologia prevede posibilitatea corecturii lucrarilor intr-un alt judet

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat miercuri ca modul de desfasurare a examenului de Bacalaureat nu se schimba, mentionand ca metodologia prevedea inca de acum cinci ani posibilitatea corectarii.

Ministrul Educatiei confirma: Lucrarile la bacalaureat, corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, marti, ca lucrarile scrise de la bacalaureat vor fi corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul, incepand din sesiunea iunie-iulie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )