Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Educatiei: Vrem ca limba romana sa fie predata ca limba straina in tara unde sunt romanii nostri

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Educatiei: Vrem ca limba romana sa fie predata ca limba straina in tara unde sunt romanii nostri

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat duminica, la evenimentul organizat special, in Capitala, de Ziua Romanilor de Pretutindeni, ca isi doreste ca reteaua de profesori ce predau limba romana in strainatate sa se extinda, iar aceasta materie sa fie inclusa in curricula scolilor din afara tarii, unde sunt comunitati mari de romani. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei, Pavel Naastase, vrea sa schimbe structura examenului de bacalaureat

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a anuntat ca noua lege a educatiei ar putea aduce noi modificari in structura examenului de bacalaureat, fiind introduse probe diferentiate, potrivit Mediafax.

Ministrul Educatiei este asteptat la Alexandria

Pavel Nastase, ministrul Educatiei, este asteptat sambata, la Alexandria, pentru a participa la o masa rotunda care are ca tema de discutie prioritatile invatamantului primar.

Ministrul Educatiei, decizie radicala: Verificam toate unitatile scolare din Romania

Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, a anuntat, vineri, ca a solicitat inspectoratelor scolare sa verifice din nou unitatile de invatamant din tara. intr-o scoala.

Ministrul Educatiei, dupa ce tavanul unei scoli din Bucuresti s-a prabusit: Am cerut inspectoratelor scolare sa verifice din nou unitatile de invatamant din tara

Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, a anuntat, vineri, ca a solicitat inspectoratelor scolare sa verifice din nou unitatile de invatamant din tara, scrie Agerpres.

Ministrul Educatiei: Ieri a cazut un tavan, ne asteptam ca maine sa cada toata scoala. Asta e starea, trebuie sa recunoastem

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a anuntat ca a cerut inspectii in toate unitatile scolare, dupa ce, in urma cu o zi, tavanul unei scoli din Capitala s-a prabusit. Ieri joi - n. r.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )