Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Eugen Teodorovici, in vizita oficiala in Croatia

România Liberă România Liberă,
Ministrul Eugen Teodorovici, in vizita oficiala in Croatia

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, efectueaza in perioada 28 - 30 august o vizita oficiala in Croatia, la invitatia viceprim-ministrului, ministrului Dezvoltarii Regionale si Fondurilor Europene din Croatia, Branko Gr269;ic. continuă pe România Liberă

Teodorovici, vizita in Croatia pentru pregatirea exercitiului 2014-2020

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, efectueaza, in perioada 28-30 august, o vizita oficiala in Croatia, urmand sa discute cu autoritatile de la Zagreb despre atragerea fondurilor structurale si de coeziune in actuala perioada de programare, 2007-2013, precum si pregatirile pentru exercitiul financiar 2014-2020, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Ministrul apararii din Azerbaidjan, Zakir Hasanov, in vizita oficiala in Romania

Ministrul apararii din Republica Azerbaidjan, generalul-colonel Zakir Hasanov, vine, miercuri, in vizita oficiala in Romania, la invitatia ministrului apararii nationale Mircea Dusa, informeza MApN.

Perchezitii DNA la 27 de persoane din Brasov intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene

Procurorii DNA fac astazi 27 de perchezitii la persoane din judetul Brasov intr-un dosar care priveste presupuse fapte de coruptie care viza obtinerea ilegala de fonduri europene. Perchezitii au loc si in sediul unei institutii publice, informeaza un comunicat DNA. Ora 09. 37: Potrivit Agerpres, care citeaza surse judiciare, ancheta DNA vizeaza angajati ai Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit OJPDRP) Brasov, precum si doi oameni de afaceri, Gheorghe Dudu si Florin Macovei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )