Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul de Externe Titus Corlatean, in vizita de lucru la Kiev

Hotnews Hotnews,
 Ministrul de Externe Titus Corlatean, in vizita de lucru la Kiev

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, efectueaza luni o vizita de lucru la Kiev, la invitatia omologului sau ucrainean, Andrii Descita. Potrivit unui comunicat al MAE citat de Agerpres, vizita ministrului Titus Corlatean se inscrie in eforturile sustinute depuse de Romania, atat in cadrul structurilor europene si euro-atlantice, cat si in plan bilateral, pentru solutionarea pasnica, prin dialog, a crizei acute din Ucraina. continuă pe Hotnews

Ministrul de Externe, Titus Corlatean face o vizita de lucru la Kiev

Ministrul de Externe, Titus Corlatean face luni o vizita de lucru la Kiev, la invitatia omologului sau ucrainean, Andrii Descita. Vizita a fost anuntata de Corlatean inca de saptamana trecuta, dupa.

Titus Corlatean, in vizita de lucru la Kiev

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, se afla astazi in vizita de lucru la Kiev, la invitatia omologului sau ucrainian, Andrii Descita, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Titus Corlatean, in vizita de lucru la Kiev

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, va efectua maine o vizita de lucru la Kiev, la invitatia omologului sau ucrainian, Andrii Descita, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Corlatean, vizita oficiala la Kiev.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, se intalneste, luni, cu omologul sau ucrainean, Andrii Descita, la Kiev, conform Digi 24. Citeste si: Ucraina vrea sa semneze un acord cu UE in 17 sau 21 martie Vizita ministrului Titus Corlatean se inscrie in eforturile depuse de autoritatile de la Bucuresti pentru solutionarea pasnica a crizei din Ucraina. Seful diplomatiei romane a discutat deja telefonic cu omologul sau ucrainean, despre pozitia tarii noastre. Romania este tara din Uniunea Europeana .

Titus Corlatean a depus o jerba de flori in Piata Independentei din Kiev

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a depus luni dimineata o jerba de flori in Piata Independentei din Kiev, pe Euromaidan, in memoria cetatenilor ucraineni care si-au pierdut viata in evenimentele tragice din ultimele saptamani, relateaza Agerpres.

Noii lideri de la Kiev au solicitat Comisiei de la Venetia o opinie privind referendumul din Crimeea

Noi lideri ucrainieni au solicitat o opinie Comisiei de la Venetia privind caracterul legal al unui eventual referendum de secesiune inCrimeea, a anuntat ministrul roman de Externe,Titus Corlatean.

Seful diplomatiei romane, la Kiev. Corlatean si Descita au semnat un Acord privind masurile de intarire a increderii si securitatii

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, si omologul ucrainean, Andrii Descita, au semnat, luni, la Kiev, Acordul intre Guvernul Romaniei si Cabinetul de Ministri al Ucrainei privind masurile de intarire a increderii si securitatii, potrivit unui comunicat MAE. Acordul a fost semnat in cadrul vizitei de lucru pe care ministrul roman al Afacerilor Externe o face, luni, la Kiev.

Premierul ucrainean Iateniuk i-a multumit ministrului Titus Corlatean pentru sprijinul acordat Ucrainei

Ministrul roman de Externe Titus Corlatean s-a intalnit, luni, la Kiev, cu premierul ucrainean,Arseni Iateniuk, ocazie cu care l-a anuntat ca luni vor fi repatriati 7 din cei 11 raniti care au fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )