Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul italian de Externe, in vizita la Bucuresti: Peste 100 de firme italiene vin lunar in Romania

Hotnews Hotnews,
 Ministrul italian de Externe, in vizita la Bucuresti: Peste 100 de firme italiene vin lunar in Romania

Ministrul italian de Externe, Paolo Gentiloni, a declarat, joi, la Bucuresti, ca peste 100 de firme italiene noi vin in Romania, urmare a incredere in stabilitatea si cresterea economica de aici, precizand, totodata, ca acele controverse care apar in anumite domenii se rezolva intre prieteni. Seful diplomatiei italiene a afirmat, in cadrul declaratiilor comune cu ministrul roman de Externe, Bogdan Aurescu, ca exista o intensificare a relatiilor economice dintre Romania si Italia. continuă pe Hotnews

Ministrul italian de Externe: Italia a pariat pe viitorul economic al Romaniei de foarte multa vreme. in fiecare luna exista peste 100 de societati italiene care vin in Romania

Ministrul italian de Externe, Paolo Gentiloni, a declarat ca peste o suta de societati italiene vin in Romania in fiecare luna, Italia fiind statul care a pariat de multa vreme pe viitorul economic al.

Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul italian de Externe

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe ministrul Afacerilor Externe al Italiei, Paolo Gentiloni, printre temele de discutie fiind migratia, situatia din Grecia si din vecinatatea estica, in special din Republica Moldova si Ucraina.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul italian de Externe, Paolo Gentiloni

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe ministrul Afacerilor Externe al Italiei, Paolo Gentiloni, printre temele de discutie fiind migratia, situatia din Grecia si din vecinat.

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu ministrul italian de Externe

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, la Palatul Cotroceni, cu seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni, acesta urmand sa aiba discutii si cu omologul sau roman, Bogan Aurescu.

Ministru de Externe al Italiei: Italia nu a descoperit Romania de cateva luni sau de cativa ani

Ministrul italian de Externe, Paolo Gentiloni, a declarat ca peste 100 de firme italiene noi vin in Romania, ca urmare a increderii in stabilitatea si cresterea economica de aici, precizand, totodata, ca acele controverse care apar in anumite domenii.

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe ministrul italian al Afacerilor Externe, Paolo Gentiloni

Ministrul italian al Afacerilor Externe, Paolo Gentiloni, a fost primit joi la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. in cadrul.

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, se vor intalni joi cu ministrul italian de Externe

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, se vor intalni joi cu seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni. Potrivit Administratiei Prezidentiale, Klaus Iohannis il va.

Klaus Iohannis se va intalni cu ministrul italian de Externe

Presedintele Iohannis il va primi, joi, la ora 10, la Palatul Cotroceni, pe seful diplomatiei italiene, Paolo Gentiloni.

Palpitatiile si stresul i-au urgentat imbogatirea lui Horia Simu cu peste 100 milioane de euro

Multi batrani, abuzati de regimul comunist, au murit fara sa mai prinda despagubiri de la statul roman, fiindu-le tergiversate dosarele pe ani de zile. Unii dintre ei au preferat sa vanda aproape pe nimic drepturile litigioase, din aceasta afacere aparand o noua categorie de imbogatiti peste noapte - samsarii imobiliari.

Ministrul de externe de la Tiraspol: Autoritatile din Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transistria

Autoritatile din Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, a declarat ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, relateaza TASS, potrivit Mediafax. Ministrul de externe a declarat, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )