Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ministrul Justitiei a cerut un control la Penitenciarul Jilava (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Justitiei a cerut un control la Penitenciarul Jilava (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a cerut un control la Penitenctiarul Jilava dupa ce, vineri, au aparut noi imagini cu Gigi Becali in interiorul inchisorii, relateaza B1 TV. O echipa de inspectori a mers la. continuă pe B1

Ministrul Justitiei a cerut un control la Penitenciarul Jilava

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a cerut un control la Penitenctiarul Jilava dupa ce, vineri, au aparut noi imagini cu Gigi Becali in interiorul inchisorii, relateaza B1 TV. O echipa de inspectori a mers la.

Ministrul Justitiei a trimis corpul de control la Jilava, dupa difuzarea imaginilor cu Gigi ...

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a dispus efectuarea de catre Corpul de Control al Ministrului a unei verificari la Penitenciarul Jilava, dupa difuzarea in presa a unor imagini cu Gigi Becali filmate in interiorul inchisorii, transmite Mediafax. O echipa de inspectori din cadrul Corpului de Control al Ministrului s-a deplasat la Penitenciarul Jilava, vineri, in baza ordinului de control, informeaza un comunicat al Ministerului Justitiei. Concluziile si eventualele masuri care vor fi .

Ancheta la Penitenciarul Jilava, in urma aparitiei imaginilor cu Gigi Becali (VIDEO)

Ancheta la Penitenciarul Jilava dupa ce imagini din puscarie cu patronul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, au fost facute publice. Omul de afaceri a fost filmat pe ascuns in timp ce se afla in curtea.

Becali ar putea fi mutat de la Penitenciarul Jilava

Gigi Becali ar putea fi mutat de la Penitenciarul Jilava, cazul sau aflandu-se in discutie, in fata unei comisii a Ministerului de Justitie, transmite Realitatea. net.

Ancheta la Penitenciarul Jilava, in urma aparitiei imaginilor cu Gigi Becali

O ancheta este in desfasurare la Penitenciarul Jilava dupa ce au aparut imagini cu Gigi Becali in penitenciar, relateaza B1 TV. Autoritatea Nationala a Penitenciarelor ANP) a declarat pentru B1 TV ca anul.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )