Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Justitiei: Unele penitenciare sunt sub limita demnitatii umane

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei: Unele penitenciare sunt sub limita demnitatii umane

Ministrul Robert Cazanciuc a declarat, joi, ca situatia conditiilor din penitenciare este in unele cazuri sub limita demnitatii umane si sunt necesare fonduri de aproximativ un miliard de euro pentru a. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei: Unele penitenciare sunt sub limita demnitatii umane

Ministrul Robert Cazanciuc a declarat, joi, ca situatia conditiilor din penitenciare este in unele cazuri sub limita demnitatii umane si sunt necesare fonduri de aproximativ un miliard de euro pentru a remedia acest lucru, informeaza Mediafax.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: inchisoarea nu este hotel, de foarte multe ori, este la limita demnitatii umane (VIDEO)

Ministrul Robert Cazanciuc a declarat, joi, ca inchisoarea nu este un hotel. El a precizat ca de multe ori, conditiile din penintenciare sunt sub limita demnitatii, dar cei care au avut posibilitatea sa schimbe.

Monica Ridzi, apel disperat catre ministrul Justitiei: Mergeti in penitenciare sa vedeti cum stau detinutii

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi face un apel disperat la ministrul Justitiei sa mearga in penitenciare si sa vada conditiile in care stau detinutii, spunand ca sistemul medical din inchisori nu este .

VIDEO Robert Cazanciuc: Inchisoarea nu e hotel. Inchisoarea din Romania in ziua de astazi de foarte multe ori este la limita demnitatii umane

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat joi ca nu reprezinta o noutate faptul ca inchisoarea nu este hotel, dar a subliniat ca pentru a construi noi penitenciare si a le moderniza pe cele existente la standarde europene Romania ar avea nevoie de cel putin un miliard de euro. Declaratia vine in contextul in care Monica Iacob Ridzi, sotul si avocatii s-au plans de conditiile din penitenciar, acuzatii care au fost preluate pe larg, fara dovezi, de o parte a presei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )