Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Mediului, despre microhidrocentralele din Tara Hategului: Au fost construite ilegal

Antena3 Antena3,
Ministrul Mediului, despre microhidrocentralele din Tara Hategului: Au fost construite ilegal

Micro-hidrocentralele din geoparcul din Tara Hategului au fost construite ilegal, spune ministrul Mediului. Gratiela Gavrilescu a declarat la Antena 3 ca raportul intocmit in urma controalelor facute de reprezentan. continuă pe Antena3

Constructorii microhidrocentralei de pe Raul Alb raman fara avizul Geoparcului Dinozaurilor Tara Hategului

Reprezentantii Geoparcului Dinozaurilor din Tara Hategului au informat ca au pus la dispozitie toate documentele necesare procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in ancheta privind constructia microhidrocentralei de pe Raul Alb. De asemenea, institutia a anuntat ca a demarat procedura de suspendare a avizului dat pentru proiectul derulat la poalele Retezatului.

Omar Hayssam nu a fost audiat in dosarul fugii din tara

Omar Hayssam a fugit din tara din Vama Veche, sustine denuntul pe care sirianul l-a depus la autoritatile romane. Mai mult, Hayssam ar fi platit 150. 000 de dolari pentru a fi scos din tara in timp ce era.

Corina Cretu, scrisoare catre ministrul Mediului. Ce proiect o ingrijoreaza

Comisarul european Corinta Cretu ii cere ministrului Mediului printr-o scrisoare sa verifice daca legislatia de mediu este respectata in proiectul de construire a unei gropi de gunoi in varful Pasul Mestecanis din Suceava.

Ce spune ministrul Finantelor despre profesiile liberale

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, ca prevederea care impiedica reconsiderarea activitatilor independente cu venituri din profesii libere si drepturi de autor in dependente este pastrata pana va intra in vigoare noul Cod Fiscal .

Ce spune Cimpeanu despre neregulile din proiectul de modificare a Legii Educatiei

Nu este normal sa existe si evaluare nationala, si examen de admitere in liceu, a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, care a subliniat ca a lansat in dezbatere publica un proiect de modificare a Legii Educatiei.

O adolescenta de 15 ani din Arad a fost violata si batuta in Ungaria, tara in care se mutase cu familia

O minora de 15 ani, care provine dintr-o familie de aradeni mutati de cativa ani in localitatea Battonya din Ungaria, a fost violata si batuta de catre un vecin. Parintii acesteia spun ca se simt bine in t.

Atac cibernetic asupra serviciilor de pensii din Japonia: Au fost sustrase date cu caracter personal din aproximativ 1,25 milioane de conturi

Serviciile de pensii din Japonia au fost tinta unui atac cibernetic, din aproximativ 1,25 milioane de conturi fiind sustrase date cu caracter personal, informeaza AFP. in urma atacului, sistemul central care contine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )