Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Muncii, tinerilor liberali: Nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic. insusiti-va notiunile!

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, tinerilor liberali: Nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic. insusiti-va notiunile!

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a spus duminica tinerilor liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii catre tinerii PNL: Nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic. Insusiti-va notiunile

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a spus duminica tinerilor liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala si din perioada de practica, precizand ca exista o problema a calitatii fortei de munca, transmite Mediafax.

Ministrul Muncii: Nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a spus duminica tinerilor liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala si din perioada de practica, precizand ca exista o problema a calitatii fortei de munca. Intelegeti un lucru, ca trebuie sa va insusiti acele notiuni pe care le capatati, fie ca sunt teoretice sau practice. Nu mai merge ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani, acum angajatorii au inceput sa fie .

Ministrul Muncii catre tinerii liberali: nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a spus duminica tinerilor liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala si din perioada de practica. in replica Daniel Funeriu spune ca inainte de toate, ar trebui aplicata Legea educatiei referitoare la finantarea universitatilor in functie de relevanta pentru angajatori.

Ministrul Muncii ii sfatuieste pe tinerii liberali sa nu mai alerge dupa diplome

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, i-a sfatuit astazi pe tinerii liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala si din perioada de practica.

Ministrul Muncii: Nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a spus duminica tinerilor liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala si din perioada de practica. Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu spune ca inainte de toate, ar trebui aplicata Legea educatiei referitoare la finantarea universitatilor in functie de relevanta pentru angajatori.

Campeanu, tinerilor PNL: Nu mai alergati dupa diplome, nu va folosesc la nimic

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a spus duminica tinerilor liberali sa nu mai alerge dupa diplome sau masterate si sa-si umple geamantanul de hartii, ci sa isi insuseasca notiunile din scoala si din perioada de practica,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )