Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul pentru Buget da asigurari ca taxele NU vor fi majorate in 2015

Antena3 Antena3,
Ministrul pentru Buget da asigurari ca taxele NU vor fi majorate in 2015

Taxele nu vor fi majorate anul viitor, da asigurari ministru delegat pentru Buget. Invitat in emisiunea Income, la Antena 3, Darius Valcov a declarat ca mai degraba si-ar da demisia decat sa semneze un astfel. continuă pe Antena3

Ministrul pentru Buget: Reducerea TVA la carne este o prioritate pentru Guvern in 2015

Reducerea TVA la carne pana la 9% e o alta prioritate a Guvernului pe anul viitor. Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov a spus in emisiunea Income ca Guvernul isi permite o astfel de.

Guvernul pregateste o noua rectificare bugetara. Ministrul Darius Valcov: Va fi una pozitiva

Guvernul Victor Ponta va adopta pana la sfarsitul acestui an o noua rectificare bugetara. Potrivit ministrului delegat pentru Buget, Darius Valcov, rectificarea este una pozitiva, cuprinzand plati de peste 4 miliarde lei si o crestere de venituri cu 1,3 miliarde lei.

Florin Jianu, ministrul pentru IMM, Mediu de afaceri si Turism, la Daily Income: Nu cresc taxele in 2015

Florin Jianu, ministrul pentru IMM, Mediu de afaceri si Turism, a fost invitatul lui Adrian Maniutiu in emisiunea Daily Income. Ministrul a precizat ca taxele nu vor creste in anul care urmeaza, bugetul pe 2015.

Ioana Petrescu, ministrul Finantelor: Redeventele nu se vor schimba in 2015, iar de la 1 ianuarie 2016 resursele naturale vor fi taxate intr-un nou mod

Sistemul actual de redevente pentru resursele naturale ale Romaniei va fi prelungit un an, iar de la 1 ianuarie 2016 va fi introdus un nou mod de taxare, a declarat ministrul Finantelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, intr-un interviu acordat Agerpres.

Ministrul pentru IMM-uri: Contabilitatea simplificata va fi extinsa pana la o cifra de afaceri de 700.000 de euro

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, a declarat joi la Deva ca incepand cu anul viitor firmele vor putea beneficia de simplificarea birocratiei prin extinderea asa numitei contabilitati simplificate pana la o cifra de afaceri de 700. 000 de euro, fata de 35. 000 de euro, cat este in prezent.

Anuntul facut de ministrul pentru Energie: Pretul la gaze pentru centralele termice nu va creste

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat ca Guvernul a primit acordul scris al Comisiei Europene privind pretul la gaze pentru centralele termice CET-uri) si va adopta, saptamana viitoare,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )