Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministrul pentru IMM-uri a cerut un buget triplu pentru anul viitor

România Liberă România Liberă,
Ministrul pentru IMM-uri a cerut un buget triplu pentru anul viitor

Seful Departamentului pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, ministrul Florin Jianu, a cerut un buget aproape triplu pentru anul viitor, in valoare de 160 milioane de lei, bani din care sa poata finanta IMM-urile. in plus, ministrul delegat isi propune simplificarea procedurilor de accesare a programelor de sustinere a firmelor. continuă pe România Liberă

Ministrul pentru IMM-uri vrea buget triplu in 2015, pentru sustinerea firmelor

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism a cerut Ministerului Finantelor un buget de 160 milioane de lei pentru 2015, de circa trei ori fata de suma alocata in acest an, pentru finantarea IMM-urilor.

Bani pentru IMM-uri sau trei metode simple de finantare a firmelor mici si mijlocii

In loc sa se concentreze exclusiv pe atragerea de fonduri europene, IMM-urile se pot finanta, alternativ, cu banii Initiativei comunitare JEREMIE, Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare si Bancii Europene de Investitii, este recomandarea specialistilor UniCredit Tiriac Bank.

Votul in diaspora. Ministrul pentru romanii de pretutindeni: BEC nu a aprobat existenta mai multor sectii de votare

Ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni spune ca s-a facut tot ce era omeneste posibil pentru ca romanii din diaspora sa poata vota. Bogdan Stanoevici sustine ca Biroul Electoral Central nu a aprobat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )